Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σαμαράς καταψήφισε την τροπολογία: «Ο,τι είχα να πω, το είπα»

 Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2023

Λάμπρος Σταυρόπουλος

«Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα. Και όποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε…», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός. Απουσίαζαν 5 βουλευτές από την ψηφοφορία.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καταψήφισε την τροπολογία για την χορήγηση άδειας νόμιμης εργασίας στους μετανάστες, κλιμακώνοντας την αντίδρασή του στην κυβερνητική ρύθμιση.

Ο κ. Σαμαράς αν και κάποιοι θεωρούσαν πιο πιθανό να απουσιάζει από την ονομαστική ψηφοφορία, εκείνος επέλεξε να είναι παρών και να ψηφίσει «κατά» της τροπολογίας, κίνηση που ερμηνεύεται ως μετωπική διάσταση με την κυβερνητική πολιτική στο επίμαχο θέμα.

Πολλοί ήταν οι βουλευτές του κλίματος Σαμαρά που προσέγγισαν τον πρώην Πρωθυπουργό όταν βγήκε από την αίθουσα της Ολομέλειας ενώ ερωτηθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες αν έχει κάτι να σχολιάσει, δήλωσε: «Ό,τι είχα χρέος να πω, το είπα. Και όποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε…».

Την ρύθμιση υπερψήφισαν 262 βουλευτές ενώ «κατά» ψήφισαν 32 και ένας «παρών». Απουσίαζαν 5 βουλευτές. Ο κ. Σαμαράς ρωτήθηκε αν αναμένεται και άλλο «όχι» και θύμισε ότι έχει ταχθεί κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου