Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ με απόφαση Βρούτση

Τρίτη, 12-12-2023

Νάτα μας… αυτό κι εάν είναι παρέμβαση υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας.  Θυμίζει το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της δικτατορίας.  Ζήτω η δημοκρατία!  Όλοι «εμπειρογνώμονες» όλοι τους  είναι υπεύθυνοι;   Ξεκολλήστε από τις καρέκλες και τα τηλεοπτικά παράθυρα και βγείτε έξω στην ύπαιθρο, στο κόσμο.  Εκεί θα δείτε τα προβλήματα.  Η κοινωνία έχει ξεφύγει προ πολλού.  Δεν τα βλέπετε;  Γυναικοκτονίες, μπούλινγκ, μαγκιά, ΕΓΩ.  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ σε όλα.  Από το που παρκάρουν, που πετούν τα σκουπίδια και... πως θα κλέψουν...  Εφαρμόστε τους νόμους.  paneliakos.com

Παρ' ότι η απαγόρευση οπαδών είναι δίμηνη και αφορά μόνο στα παιχνίδια της Super League στο ποδόσφαιρο, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε την απαγόρευση έκδοσης εισιτηρίων για το παιχνίδι, το οποίο θα γίνει χωρίς θεατές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, απαγόρευσε την έκδοση εισιτηρίων για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου, στου Ρέντη, για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί, τελικά, το παιχνίδι βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη για την 8η αγωνιστική της Volley League.

Παρ’ ότι η απαγόρευση οπαδών είναι δίμηνη και αφορά μόνο στα παιχνίδια της Super League στο ποδόσφαιρο, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε την απαγόρευση έκδοσης εισιτηρίων για το παιχνίδι, το οποίο θα γίνει χωρίς θεατές.

Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου