Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

«Απόλυτες ανοησίες» χαρακτήρισε ο Πούτιν σχόλιο του Μπάιντεν

Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 2023

ΜΟΣΧΑ. Ο ισχυρισμός του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του NATO αν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι “απόλυτες ανοησίες”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα συμφέρον να πολεμήσει με την στρατιωτική συμμαχία του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (NATO).

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι αν ο Πούτιν νικήσει στον πόλεμο στην Ουκρανία, τότε η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του NATO. Ο πρόεδρος Μπάιντεν δεν έδωσε σαφή στοιχεία για το σχόλιό του.

“Αυτό είναι απολύτες ανοησίες – και πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν το καταλαβαίνει”, δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya.

Επίσης σημείωσε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του Μπάιντεν να δικαιολογήσει την “εσφαλμένη πολιτική” του όσον αφορά τη Ρωσία.

“Η Ρωσία δεν έχει κανέναν λόγο, κανένα συμφέρον –ούτε γεωπολιτικό συμφέρον, ούτε οικονομικό, πολιτικό ούτε στρατιωτικό– να πολεμήσει με χώρες του NATO”, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου