Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΕΡΜΗΣ του Πραξιτέλη, Τορόντο

 Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023

   Φωτογραφία Γ. Μάνος

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023 η συνεστίαση και η Γενική Συνέλευση του αδελφού ιστορικού Συλλόγου των Ηλείων του Τορόντο ΕΡΜΗΣ όπου παρευρέθηκαν πολλά από τα παλιά μέλη και νεότεροι για να συνεχίσουν την πορεία του Συλλόγου που τα τελευταία χρόνια με δυσκολία έμενε ενεργός.

Πανευτυχής ο επίτιμος Πρόεδρος της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέφερε:  Είμαι χαρούμενος γιατί ο Σύλλογος ανασυστάχθηκε και θα προχωρήσει δυναμικά.

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος Ηλείων αριθμούσε εκατοντάδες μέλη και ήταν από τους στυλοβάτες της Πανηλειακής Ομοσπονδίας που τα τελευταία χρόνια έχουν παραμείνει οι «τίτλοι».

Μπράβο λοιπόν στα μέλη του Συλλόγου γιατί άφησαν τις άλλες ενασχολήσεις του και παρευρέθηκαν να συνεχίσουν την ιστορία του ΕΡΜΗ, Τορόντο.  Ενός Συλλόγου που φιλοξένησε Συνέδρια των Ηλείων και της Πανηλειακής Ομοσπονδίας και που ήταν παρόν σε όλες τις μικρές και μεγάλες κινητοποιήσεις των Ηλείων και του Ελληνισμού, όπως: για θέματα υγείας συμπατριωτών από την Ηλεία, στις πυρκαγιές και τους σεισμούς της Ηλείας, σε Πολιτιστικά και Εθνικά θέματα.

Να σημειώσουμε ότι ο Σύλλογος ΕΡΜΗΣ ήταν εκεί στην Οτάβα, πρωτεύουσα του Καναδά,  όπου όλος ο Ελληνισμός του Καναδά, σε θερμοκρασία 30 υπό το μηδέν διαδήλωσε υπέρ της Μακεδονίας μας.  Όπως ήταν εκεί στη Νέα Υόρκη, στη Βοστώνη, στο Μοντρεάλ, στην Αρχαία Ολυμπία, στις Συρακούσες και σε άλλες πόλεις όπου οι Ηλείοι είχαν συνέδρια και μάζωξη.

Μπράβο στους Πατριώτες και Πατριώτισσες που προχθές έδωσαν δυναμικά το παρών.  Φτάνει από εδώ και στο εξής οι νεότεροι να πάρουν τη σκυτάλη για νέες επιτυχίες τόσο του Συλλόγου όσο και του Ελληνισμού.

Στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι κάτωθι:

Αθανάσιος Θεοδωρακόπουλος, Πρόεδρος

Βασίλειος “Bill” Κηπουρός, Αντιπρόεδρος

Ελένη Κηπουρού, Ταμίας

Άννα Θεοδωρακοπούλου, Γραμματέας

Και Σύμβουλοι οι: Αν. Δημόπουλος, Κ. Κατρινιώτης και Δήμητρα Δημοπούλου.

Από τον Πανηλειακό Σύλλογο Βοστώνης, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου