Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Αυστραλία: Καρχαρίας ακρωτηρίασε 20χρονο κολυμβητή – βίντεο

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, 2023

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του 20χρονου κολυμβητή Ματέο Μαριότι όταν καρχαρίας του επιτέθηκε ενώ κολυμπούσε στις ακτές του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο που δείχνει έναν 20χρονο κολυμβητή λίγα δευτερόλεπτα μετά από επίθεση που δέχθηκε από καρχαρία στα ανοιχτά των ακτών του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι του 20χρονου Ματέο Μαριότι.

Το χρονικό

Στο βίντεο φαίνεται ο έντρομος 20χρονος να ζητά βοήθεια, ενώ η θάλασσα βάφεται κόκκινη από το αίμα του μετά το δάγκωμα του καρχαρία. Ο νεαρός σώθηκε χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του φίλου του, ο οποίος τον τράβηξε στη στεριά και προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Ο ίδιος πάντως παρά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του κάτω από το γόνατο στον οποίο προχώρησαν οι γιατροί, είναι σε καλή διάθεση όπως φαίνεται σε ανάρτησή του στο Instagram, με την οποία ευχαρίστησε συγγενείς, φίλους και followers για την στήριξή τους.

Ο Μαριότι βρίσκεται στην Αυστραλία από τον Νοέμβριο του 2022 και σπουδάζει θαλάσσια βιολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου