Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου η κηδεία της κ. Κυριακούλας Βιδάλη, στον Άγιο Ιωάννη Βοστώνης

 Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 2023

Όπως σας πληροφορήσαμε το περασμένο Σάββατο, απεβίωσε η οικοδέσποινα Κυριακούλα Βιδάλη και η κηδεία της θα γίνει αυτή την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη Βοστώνη.

Η κ. Βιδάλη υπέφερε τον τελευταίο καιρό από metastatic melanoma.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, 18 Οκτωβρίου, 1945, γονείς της οι: Παναγιώτης και Μαρία Χαχάλης.  Ηταν σύζυγος του Γαβριήλ Βιδάλη για 56 χρόνια. 

Το ζεύγος Βιδάλη ήρθε στην Αμερική γεμάτοι όνειρα.  Με σκληρή δουλειά τα κατάφεραν με τις εργασίες και επιχειρήσεις τους: Valet Cleaners, Olympic Pizza, Neighborhood Convenience Store.

Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γαβριήλ και τα παιδιά τους, Ελένη Βιδάλη (πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας), σύζυγος αυτής Κωνσταντίνος Πατσαούρας, Μαρία με τον αρραβωνιαστικό της Ηλίας Γκαζαλή και το γιό τους Δημήτριο.

Τα εγγόνια της: Κυριακούλα, Νικόλαος και Μαρία-Αγγέλικα Πατσαούρας, Φωτεινή Βιδάλης και τον φίλο της Γουίλη Άριας, Γαβριήλ Δ. και Ζαχαρία Λ. Βιδάλης και τα δισέγγονα Αλέξανδρος και Ανδρέας Άριας.  Τα αδέλφια της: Χριστίνα Παλιόγλου, Νικόλαος Χαχάλης, σύζυγος αυτού Μαίρη και πολλούς άλλους συγγενείς στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα.

H Κυριακούλα Βιδάλης ήταν φιλάνθρωπος και θρήσκος άνθρωπος και μαζί με τον σύζυγό της έφτιαξαν εκκλησάκι στο χώρο της περιουσίας τους στην Ελλάδα στο όνομα των Αρχαγγέλων όπου έγινε τόπος προσευχής και αφοσίωσης για πολλούς. 

Λαϊκό Προσκύνημα, Κηδεία & Ταφή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 Δεκεμβρίου, 2023.  10:00πμ – 11:00πμ η σορός της μεταστάσης θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο ναό ενώ στις 11:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.

Saint John The Baptist, Greek Orthodox Church, 15 Union Street (South End), Boston, Massachusetts 02118. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο: Forest Hills Cemetery (95 Forest Hills Ave, Boston, MA 02130)

Αντί για άνθη μπορείτε να κάνετε χρηματική δωρεά για τη υποτροφία «Kyriakoula Vidalis Scholarship Fund” με επιταγή που θα γραφεί στο ναό St. John The Baptist Greek Orthodox Church.  

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Κυριακούλα Βιδάλη.  

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου