Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ροζ σημαία: Διαφωνία Μπακογιάννη με Γεραπετρίτη – «Nα μη λογοκρίνουμε την τέχνη»

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, 2023

Κυρία Ντόρα, δεν παίζουμε παιχνίδια με την Ελληνική Σημαία.  Είσαι και βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου;    Ντροπή σας.

Εμείς στο εξωτερικό κρατάμε την Ελληνική Σημαία (Μπλε και Άσπρη) ψηλά και την Ελληνική ταυτότητα τη μεταλαμπαδεύουμε στα παιιδιά, εγγόνια... Και κάνουμε Φιλέλληνες τους ξένους.  Η ροζ σημαία είναι για τον/την Κασέλ...  

Πολιτική αντιπαράθεση μετά την απόφαση να απομακρυνθεί η ροζ σημαία από το προξενείο στη Νέα Υόρκη.

Την απόφαση αφαίρεσης της ροζ σημαίας από το προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη επέκρινε η Ντόρα Μπακογιάννη(Ντροπή της).

Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσιάζει το Mega, πως η τέχνη δεν μπορεί να λογοκριθεί.

«Διαφωνώ με αυτό που έγινε. Nα μη λογοκρίνουμε την τέχνη», φέρεται να είπε η κα. Μπακογιάννη.  (Ποιά τέχνη Ντόρα;  Με την Ελληνική Σημαία παιχνίδια;)

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γεραπετρίτης, ανέφερε πως «κανείς δεν κάνει λογοκρισία στην τέχνη».

«Κανένας δε συζητά θέμα λογοκρισίας της τέχνης. Κανένα πρόβλημα απολύτως δε θα υπήρχε εάν ήταν σε οποιοδήποτε γκαλερί ιδιωτική. Εδώ όμως είναι προξενείο, είναι το στενό Ελληνικό κράτος και ανάμεσα στην αποστολή των διπλωματικών αρχών είναι να αναδεικνύουν τα σύμβολα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι είχε προηγηθεί η παρέμβαση του Δημήτρη Καιρίδη, στη διάρκεια συνέντευξής του στα «Παραπολιτικά» 90,1 fm, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει να κατανοούμε την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης και να μην τα συγχέουμε. Οι καλλιτέχνες έχουν μια ελευθερία και καλά την έχουνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου