Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Στο Χλεμούτσι η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ανδραβίδας – Κυλλήνης

 Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό περίβολο του κάστρου Χλεμούτσι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων καθ’ υπόδειξη των υπαλλήλων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, οι οποίοι θα είναι παρόντες καθ΄ όλη τη διάρκειά της.

Πράσινο φως για την παραχώρηση του κάστρου Χλεμούτσι με σκοπό τη διεξαγωγή της τελετής ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Ανδραβίδας – Κυλλήνης στις 10 Δεκεμβρίου έδωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό περίβολο του κάστρου Χλεμούτσι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων καθ’ υπόδειξη των υπαλλήλων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας, οι οποίοι θα είναι παρόντες καθ΄ όλη τη διάρκειά της.

Για τις ανάγκες της τελετής επιτρέπεται να τοποθετηθούν στον ως άνω χώρο 200 καθίσματα και μικρή ηχητική εγκατάσταση υπό τις οδηγίες προσωπικού της Υπηρεσίας. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για την τελετή η αίθουσα Α2 (αίθουσα θρόνου) εντός του εσωτερικού περιβόλου του μνημείου.

Σύμφωνα ωστόσο με την ισχύουσα νομοθεσία για τη χωροθέτηση καθισμάτων σε κλειστούς χώρους και το πλάτος των διαδρόμων κίνησης κοινού και λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες της αίθουσας Α2 (βραχώδες και μη ομαλό έδαφος, ύπαρξη πεσσών, τοίχου και αρχιτεκτονικών μελών) εντός της αίθουσας Α2 επιτρέπεται να τοποθετηθούν 100 καθίσματα για λόγους ασφαλείας τόσο του μνημείου όσο και των ίδιων των θεατών και μικρή ηχητική εγκατάσταση υπό τις οδηγίες προσωπικού της Υπηρεσίας.

ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου