Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Με τρία αεροπλάνα, δύο λιμουζίνες και χωρίς την Εμινέ έρχεται στην Αθήνα ο Ερντογά

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Απόβαση στα πρότυπα του πλανητάρχη θα κάνει στην Αθήνα ο Ερντογάν που φέρνει μαζί του τις δικές του λιμουζίνες παρότι θα μείνει μόλις για λίγες ώρες - Τα χαρακτηριστικά των πολυτελών Mercedes.

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα την Πέμπτη (7/12). Μετά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθεί με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο και στη συνέχεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Αθήνα κρατάει χαμηλά τον πήχη των προσδοκιών, έχοντας ως στόχο να διατηρηθεί το καλό κλίμα των τελευταίων μηνών στα ελληνοτουρκικά ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση υποχώρησης στα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Παρότι η επίσκεψη θα είναι σύντομη καθώς θα διαρκέσει μόλις κάτι παραπάνω από 4 ώρες ο κ.Ερντογάν θα καταφθάσει στην Αθήνα με τρία αεροπλάνα. Στο ένα θα βρίσκεται ο ίδιος, 8 υπουργοί και 15 εκπρόσωποι των ΜΜΕ, στο δεύτερο διάφορα μέλη της διπλωματικής αποστολής ενώ στο τρίτο θα βρίσκονται μόνο οι λιμουζίνες του Τούρκου Προέδρου.

Τα «Beast» του Ερντογάν

Πρόκειται για δύο υπερπολυτελή οχήματα MercedesMaybach S 600 Guard με τον Τούρκο Πρόεδρο να διαθέτει συνολικά 6 τέτοιες λιμουζίνες που τον μεταφέρουν τόσο στις επισκέψεις του στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ο συγκεκριμένος στόλος των προεδρικών αυτοκινήτων ανανεώθηκε το 2017.

Πέραν της άνεσης, τα συγκεκριμένα οχήματα παρέχουν απόλυτη προστασία καθώς αντέχουν σε πυροβολισμούς, εκρήξεις, ακόμη και σε επίθεση με χημικά, αφού στο εσωτερικό υπάρχει ειδικό κύκλωμα αέρα που δεν επιτρέπει την είσοδο εξωτερικών αερίων.

Παράλληλα, το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό κράμα τιτανίου που προσφέρει την απαραίτητη θωράκιση, ενώ οι πόρτες είναι ενισχυμένες με επιπλέον ατσάλι πάχους 13 εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου