Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

«Η προσωρινή αποβολή για διαμαρτυρίες κατά του διαιτητή ή για σκόπιμα φάουλ θα πρέπει να δοκιμαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο»

 Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

«Η προσωρινή αποβολή για διαμαρτυρίες κατά του διαιτητή ή για σκόπιμα φάουλ θα πρέπει να δοκιμαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο», ανέφερε η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (IFAB)

Την εμφάνισή της στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ενδέχεται να κάνει η «πορτοκαλί» κάρτα, με την οποία θεσπίζεται η προσωρινή αποβολή παικτών, σύμφωνα με τη γαλλική LEquipe.

Οπως αναφέρει, το Δ.Σ. της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (IFAB) αποφάσισε την Τρίτη να δώσει το «πράσινο φως» σε δοκιμές για την εισαγωγή 10λεπτων αποβολών, όπως συμβαίνει στο ράγκμπι.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο συμφώνησε ότι η προσωρινή αποβολή για διαμαρτυρίες κατά του διαιτητή ή για σκόπιμα φάουλ, θα πρέπει να δοκιμαστεί σε επαγγελματικό επίπεδο», δήλωσε η IFAB.

«Οι φίλαθλοι απογοητεύονται πάρα πολύ όταν βλέπουν μια πολλά υποσχόμενη αντεπίθεση να ματαιώνεται από ένα σκόπιμο φάουλ», δήλωσε στο AFP ο Μαρκ Μπούλινχαμ, εκτελεστικός διευθυντής της IFAB.

«Η IFAB θα πρέπει τώρα να διασφαλίσει ότι θα τεθεί σε εφαρμογή ένα πρωτόκολλο για τις δοκιμές αυτές και οι προτεινόμενες αλλαγές στους κανονισμούς θα πρέπει να εξεταστούν στην ετήσια γενική συνέλευση του οργανισμού τον Μάρτιο του 2024. Θα δούμε σε ποιες διοργανώσεις μπορούν να γίνουν», εξήγησε.

«Γνωρίζουμε ότι η προσωρινή αποβολή έχει λειτουργήσει καλά στις διοργανώσεις όπου έχει εισαχθεί», πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το 2017, η IFAB ενέκρινε την εφαρμογή της προσωρινής αποβολής σε αγώνες ερασιτεχνών, νέων και βετεράνων, αφήνοντας κάθε ομοσπονδία και συνομοσπονδία να αποφασίσει πώς θα την εφαρμόσει.

Πηγή: L’ Equipe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου