Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Έρχεται η 19 Δεκεμβρίου. Συμπληρώνουμε 14 χρόνια με paneliakos.com

 Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023 

Πέρασαν 14 χρόνια από την ώρα που άρχισε η ιστοσελίδα paneliakos.com

Αλήθεια πόσα έγιναν σε 14 χρόνια;  Πάρα πολλά.  Άλλαξαν κυβερνήσεις, έγιναν πόλεμοι, ήρθε το covid 19 με τα εκατομμύρια θανάτους, και τόσα και τόσα πράγματα που σημάδεψαν το παγκόσμιο γίγνεσθαι!

Εμείς σταθεροί, με νέα που ενδιαφέρουν τον Ελληνισμό αλλά και τον κόσμο. 

Γράφουμε στα Ελληνικά για να προωθήσουμε την Ελληνική Γλώσσα η οποία έχει μοναδική σημασία γιατί σε αυτή τη γλώσσα γράφτηκαν αριστουργήματα από πολλούς Έλληνες Δασκάλους και Φιλόσοφους, Πατέρες.  Γράφτηκαν Νόμοι… γράφτηκε η Καινή Διαθήκη.  Αυτή τη γλώσσα μίλησε και ο Χριστός αφού ήταν η διεθνής γλώσσα της εποχής.   Άραγε το γνωρίζουν οι εχθροί της Ελληνικής Γλώσσας;

Με τη βοήθεια της πλατφόρμας GOOGLE η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται σε 116 γλώσσες μέσα σε  1 δευτερόλεπτο!!!  Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διαβάσουν την ιστοσελίδα μας και όσοι δεν μιλούν Ελληνικά.  Τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, άλλοι συγγενείς και φίλοι, γνωστοί.  Και μπορεί η μετάφραση να μην είναι ακόμα 100% (βλέπετε η ελληνική γλώσσα είναι πολύπλοκη και δεν είναι 1+1=2) μπορεί όμως να πλησιάσεις κοντά στο 100% της Ελληνικής.  Με άλλα λόγια όποιος/όποια ομιλεί την Ελληνική Γλώσσα έχει πλούτο μέσα του και όσοι θελήσουν να γίνουν επιστήμονες, γιατροί, φυσικοί, χημικοί… θα βρίσκουν ελληνικές λέξεις μπροστά τους που θα τους βοηθούν στην επιστήμη.

14 χρόνια λοιπόν συντροφιά, στις ΗΠΑ, Ελλάδα, Καναδά και πολλά άλλα κράτη στην υφήλιο.  Χάρις στο μεράκι μας και την αγάπη στα Ελληνικά και τον Ελληνισμό και γιατί οι ακούραστοι συνεργάτες μας (23 αυτή τη στιγμή) μας βοηθούν να έχουμε νέα και να σας κρατάμε παρέα.

Χρειαζόμαστε και άλλους συνεργάτες, σε όλο το κόσμο.  Θέλουμε να προβάλουμε τον Ελληνισμό.  Κοινότητες, Σωματεία και ότι έχει να κάνει για τον Ελληνισμό της περιοχής σου.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που διαβάζεται την ιστοσελίδα μας.  Να είσαστε πάντα καλά, εσείς και η οικογένειά σας.

Συστήστε την ιστοσελίδα μας σε άλλους, σε όλο τον κόσμο.  Είμαστε εθελοντές και εάν συμφωνείτε ή δεν συμφωνείτε με κάτι γράψτε μας ένα μήνυμα στο paneliakos@aol.com

Σας Ευχόμαστε Πάντα Υγεία και Ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου