Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Σήμερα κλείνουμε 14 χρόνια paneliakos.com

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, 2023

Όπως ανακοινώσαμε πρόσφατα, σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, 2023 εορτάζουμε τα 14 χρόνια της ιστοσελίδας μας.  Από τότε, στις 19 Δεκεμβρίου, 2009 όταν ο Νίκος έριξε την ιδέα η οποία μέσα σε λίγες ώρες έγινε πραγματικότητα.  Τότε, δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι 14 χρόνια μετά θα είμαστε εδώ.

Πολλά πράγματα έγιναν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, καλά αλλά και άσχημα. 

Πλησιάζουμε τα 3 εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας (2,958,346) και κάθε ημέρα ο αριθμός ανεβαίνει, χάρη σε εσάς, τους γνωστούς και άγνωστους αναγνώστες, στις ΗΠΑ, την Ελλάδα, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, ακόμα και από την Κίνα, την Αλβανία, την Τουρκία…  

Άνθρωποι από 136 χώρες έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας που ναι μεν γράφουμε στην Παγκόσμια Γλώσσα των Επιστημών, Του Ευαγγελίου όμως οι αναγνώστες μας έχουν την ευκαιρία να πατούν αριστερά με το ποντικάκι που λέει Select Language και σε ένα δευτερόλεπτο όλη η ιστοσελίδα, από το 2009 μεταφράζετε στη γλώσσα του αναγνώστη.

Τις τελευταίες ημέρες πήραμε πολλά ενδιαφέροντα μηνύματα συμπαράστασης από διάφορα μέρη του κόσμου και θέλω να σας ευχαριστήσω τόσο εγώ όσο και οι ακούραστοι συνεργάτες. 

Εμείς οι Έλληνες αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι:  Να αρχίσουμε από εκεί που συμφωνούμε για να λύσουμε τυχών θέματα που μας χωρίζουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail: paneliakos@aol.com

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Υγεία σε όλους.

Καλή Χρονιά.  

Αύριο πάλι, από τη πόλη Σαβάννα (Savannah, Georgia)

Βασίλης Καυκάς, Βοστώνη, ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου