«Νέα Αριστερά» είναι το όνομα του κόμματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς που ανακοινώνουν αυτή την ώρα σε εκδήλωση στο Σεράφειο οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν πρόσφατα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόκειται για τους Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξη Χαρίτση, Νάσο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, Θεανώ Φωτίου, Σία Αναγνωστοπούλου, Μερόπη Τζούφη, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Πέτη Πέρκα, Χουσείν Ζειμπέκ και Φερχάτ Οζγκιούρ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν σύντομες τοποθετήσεις από τους Εφη Αχτσιόγλου, Νάσο Ηλιοπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ομιλία από τον Αλέξη Χαρίτση, τα αποκαλυπτήρια του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ακολούθως συζήτηση ανάμεσα στους παρόντες βουλευτές και στελέχη των τάσεων «6 συν 6» και της «Ομπρέλας».

Δείτε ζωντανά την εκδήλωση εδώ:

Και όσοι πάμε ευθεία, τι γίνεται; 

Η ομιλία Χαρίτση θυμίζει φοιτητές που έχουν τις ιδέες, θεωρίες και αγωνία και αντιδρούν, ψάχνονται... βλέπουν την κάθε αδικία με "αθώα ψυχή" αλλά όταν πιάνουν δουλειά ή γίνονται εξουσία συμβιβάζονται και ξεχνούν.  Να μη ξεχνάμε ότι οι 11+ ήταν στην αριστερά και πέρασαν... «σύριζα».  Κυβέρνησαν και για την εξουσία άκουσαν το ΔΝΤ. την Μέρκελ, τον Σόϊμπλε...  Τι θα κάνουν τώρα;  Ακούστε τον Αλέξη... Χαρίτση!  Θα δούμε στην πορεία.