Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Πώς η Ελένη Κουναλάκη βοήθησε την Καμάλα Χάρις

Παρασκευή, 14 Αυγούστου, 2020



California Lieutenant Governor Eleni Kounalakis. (Photo: Courtesy of California Lieutenant Governor Eleni Kounalakis)
Σύμφωνα με το CBS, η Ελένη Κουναλάκη, η οποία έχει σχέση αλληλοεκτίμησης με την κ. Χάρις, ανέλαβε την πρωτοβουλία να οργανώσει μια ευρεία τηλεδιάσκεψη με τον κ. Μπάιντεν και τους συνεργάτες του, στην οποία συμμετείχαν πολιτικά στελέχη από την Καλιφόρνια, τα οποία εκτιμούν ιδιαιτέρως την γερουσιαστή, η οποία τελικά επελέγη για υποψήφια Αντιπρόεδρος.
«Κάναμε μια τηλεδιάσκεψη με την ομάδα του κ. Μπάιντεν και είπα ότι θα θέλαμε να σας μιλήσουμε και να σας πούμε την προσωπική μας ιστορία», είπε η κ. Κουναλάκη.
Στην τηλεφωνική συνδιάσκεψη συμμετείχαν 15 άτομα, μεταξύ των οποίων οι Δήμαρχοι του Λονγκ Μπιτς και του Σαν Φρανσίσκο, λομπίστες, επιχειρηματίες και επικεφαλής εργατικών ενώσεων.
«Νοιώσαμε ότι θα πρέπει να μιλήσουμε ευθέως για το ποια είναι η Καμάλα και το πόσο μεγάλη υποστήριξη έχει στην Καλιφόρνια», ανέφερε η κ. Κουναλάκη.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το αίτημα της ομογενούς Αντικυβερνήτη έγινε άμεσα δεκτό και μετά από 72 ώρες πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία, στην οποία συμμετείχε ο ίδιος ο υποψήφιος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, που άκουσε τα επιχειρήματα των στελεχών υπέρ της επιλογής της Καμάλα Χάρις. Η επικοινωνία αυτή διήρκησε, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για περίπου 45 λεπτά.
«Ο καθένας μίλησε από δυο λεπτά προκειμένου να πει κάτι για αυτήν και γιατί ένοιωθε πως θα ήταν η σωστή επιλογή. Πιστεύω ότι αυτό το τηλεφώνημα βοήθησε. Πολύ απλά, επειδή ήμουν εκεί και ήταν απίστευτα εντυπωσιακό», πρόσθεσε η Ελένη Κουναλάκη.
Πάντως, όπως αφήνει να εννοηθεί η Αντικυβερνήτης της Καλιφόρνιας, οι ενέργειες αυτές αποτελούσαν πρωτοβουλίες οι οποίες δεν ενορχηστρώθηκαν από την Καμάλα Χάρις, η οποία, απεναντίας, είχε διαμηνύσει κατά το πρόσφατο παρελθόν πως, εφόσον ο Τζο Μπάιντεν ήθελε να την επιλέξει, ήξερε πολύ καλά ποια είναι και θα την καλούσε ο ίδιος.
«Μας είπε ότι τον σέβεται, ότι εκείνος γνωρίζει ποια είναι, πως γνωρίζει ότι είναι εκεί και ότι γνωρίζει, επίσης, πως θα ήταν τιμή της να υπηρετήσει», είπε η κ. Κουναλάκη για την υποψήφια αντιπρόεδρο.
Η πρωτοβουλία της Ελένης Κουναλάκη ενδέχεται να συνεισέφερε στην τελική απόφαση του Τζο Μπάιντεν, όπως εκτιμούν πολιτικοί αναλυτές, με δεδομένο πως δύσκολα άλλες συνυποψήφιες της κ. Χάρις έτυχαν ανάλογης υποστήριξης από υψηλόβαθμα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την απευθείας έκφρασή της προς τον ίδιο τον κ. Μπάιντεν.
«Από την πλευρά τους, ήθελαν να βεβαιωθούν ότι ο πρώην Αντιπρόεδρος θα αντιλαμβανόταν πως η πιθανή υποψήφια Αντιπρόεδρος θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε μια απαιτητική εκστρατεία», δήλωσε ο πολιτικός αναλυτής, Γκάρι Ντιέτρικ (Garry Dietrich).
Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Ελένη Κουναλάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την Καμάλα Χάρις, από την περίοδο που η ομογενής πολιτικός διεκδικούσε το αξίωμα του Αντικυβερνήτη της Καλιφόρνιας, πλέκοντας το εγκώμιό της.
«Η Καμάλα Χάρις είναι το πιο ευγενικό, έξυπνο, εργατικό και αξιότιμο άτομο που γνωρίζω», ήταν η ανάρτηση της κ. Κουναλάκη, λίγο μετά την ανακοίνωση της επιλογής της Καμάλα Χάρις από τον Τζο Μπάιντεν.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου