Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Εξι ελληνικά F-16 στην Κύπρο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΕΔΟΣ
Σημαντική αεροπορική επιχείρηση συμμετοχής έξι ελληνικών F-16 στην τετραμερή άσκηση Eunomia (Ελλάδας - Κύπρου - Γαλλίας - Ιταλίας), κατεγράφη πριν λίγες ώρες.
Νωρίς το πρωί εξάδα ελληνικών F-16 από την Κρήτη έφτασε στην περιοχή της άσκησης, όπου ενώθηκε με τα δύο F-16 που σταθμεύουν στην Κύπρο και τα γαλλικά Rafale.
Tα έξι ελληνικά F-16 επέστρεψαν στην Κρήτη, ενώ την επιχείρηση καθοδήγησε και συντόνισε προσωπικά ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κων. Φλώρος, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων στο υπ. Εθνικής Αμυνας, παρουσία των τριών αρχηγών των κλάδων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά την πτήση των έξι F-16 από την Κρήτη ως την Κύπρο, αυτά έγιναν μόλις αντιληπτά από την τουρκική πλευρά.
Κατά την επιστροφή τους, η τουρκική αεροπορία επιχείρησε να τα εμποδίσει, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Κατά πληροφορίες, η άσκηση θεωρείται εξαιρετικά επιτυχής και αποδεικνύει την ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας να βρεθεί στην Κύπρο ανά πάσα στιγμή.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου