Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

Ήρθε η ώρα να υποστηρίξουμε την Δρ. Ναταλία Λινός – Dr. Natalia Linos, executive director of the FXB Center for Health and Human Rights at Harvard University

Παρασκευή, 28 Αυγούστου, 2020Αποσύρθηκε ο Ελληνικής καταγωγής κ. Chris Zannetos

Την Τρίτη όλοι στις κάλπες.  Ψηφίστε τους Ελληνικής καταγωγής και φιλέλληνες
Την Τρίτη που μας έρχεται σαν πολίτες των ΗΠΑ πρέπει να εξασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα και να πάμε να ψηφίσουμε τους αντιπροσώπους μας σε τοπικό αλλά και σε Ομοσπονδιακό επίπεδο.
Στη 4η εκλογική περιφέρεια της Μασσαχουσέτης ο μέχρι τώρα ομοσπονδιακός βουλευτής Τζο Κέννεντυ (Joe Kennedy) διεκδικεί να πάρει τη θέση του ομοσπονδιακού Γερουσιαστή (U.S. Edward Markey).
Για την συγκεκριμένη θέση (U.S. Congress) γίνεται μεγάλη μάχη και μέσα σε αυτούς που διεκδικούν τη θέση στο Κογκρέσο είναι και η Δρ. Ναταλία Λινός επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Harvard η οποία είναι παντρεμένη και έχουν με τον σύζυγό της τρία παιδιά.  Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε γράψει αρκετές φορές για την Ναταλία η οποία γεννήθηκε στο Ohio, USA αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. 
Μιλήσαμε με την Δρ. Ναταλία Λινός τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσα από τα zoom και είδαμε ότι είναι ξεκάθαρη στις θέσεις της τόσο για θέματα υγείας όπως και για θέματα Παιδείας, στο θέμα της Ανατολικής Μεσογείου, την Ελλάδα και λοιπά.  Νομίζουμε ότι η Ναταλία είναι μία πολύ καλή επιλογή.  

Εάν είσαστε Δημοκρατικός στην 4η εκλογική περιφέρεια ψηφίστε τη Dr. Natalia Linos.
Επίσης, εάν έχετε γνωστούς, συγγενείς και φίλους στην 4η εκλογική περιφέρεια επικοινωνήστε μαζί τους και ζητήστε τους να ψηφίσουν την Τρίτη, 1η Σεπτεμβρίου, 2020 την Δρ. Ναταλία Λινός.
Στην 4η εκλογική περιφέρεια είναι οι εξής πόλεις: 
Bristol County: AttleboroBerkleyDightonEastonFall River: Ward 4, Precinct C; Ward 5, Precinct B1 and C; Ward 6, Precinct C1; and Wards 7, 8, and 9, FreetownMansfieldNorth AttleboroughNortonRaynham: Precincts 1A, 2A, 3, and 4, RehobothSeekonkSomersetSwanseaTaunton.

Για την ίδια θέση μέχρι προχθές ήταν και άλλος υποψήφιος ο κ. Chris Zannetos ο οποίος αποσύρθηκε, οπότε πρέπει να υποστηρίξουμε όλοι με κάθε τρόπο την Ναταλία.  

Χθες βράδυ έγινε προσπάθεια για την οικονομική υποστήριξη και σκοπός είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των $10,000 ακόμα για τηλεοπτικές διαφημίσεις της Ναταλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου