Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

Η Αγκυρα αναμένει μεγάλη μείωση στις εισαγωγές αερίου μετά την ανακάλυψη κοιτάσματος στη Μαύρη Θάλασσα

ΕΤΙΚΕΤΚυριακή, 23 Αυγούστου, Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2020
Η Τουρκία αναμένει πως οι ενεργειακές εισαγωγές της θα μειωθουν σημαντικά μετά την ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα και περισσότερες ανακαλύψεις μπορεί να γίνουν σε άλλες περιοχές, οι οποίες τώρα αξιολογούνται, δήλωσε το Σάββατο ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.
15s5oilplatform-thumb-large«Με την ανακάλυψη, περιμένουμε σοβαρή πτώση στις εισαγωγές. Εχουμε κάνει δουλειά ώστε οι πολίτες μας να χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο με πολύ πιο οικονομικό κόστος», δήλωσε ο κ. Ντονμέζ σε δημοσιογράφους.
«Υπάρχει μπροστά μας μια νέα περιοχή 6.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η εκτίμηση των ειδικών μας είναι ότι μπορεί να δούμε και εκεί παρόμοιες δομές», δήλωσε μιλώντας στην Κωνσταντινούπολη.
«Ηδη μπορούμε να πούμε πως το αέριο που θα παράγουμε οι ίδιοι θα είναι πιο οικονομικό από το αέριο που εισάγουμε ... Είναι αναπόφευκτο να πέφτουν οι τιμές όταν το προϊόν είναι άφθονο», πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου