Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020

Aνδρας στο Οχάιο έφτιαξε ένα μπαρ αποκλειστικά για σκίουρους

Δευτέρα, 31 Αυγούστου, 2020

Και ο λόγος που το έκανε είναι συγκινητικός.JOHAN10 VIA GETTY IMAGES

Μια ασυνήθιστη κίνηση φαίνεται πως έκανε πράξη ένας άνδρας από το Οχάιο των ΗΠΑ που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα μπαρ αποκλειστικά για σκίουρους και να τους σερβίρει ξηρούς καρπούς.
Ο Μίκαελ Ντούτκο, που είναι 35 ετών, κατασκευάζει αντικείμενα από ξύλο, ενώ έχει και το δικό του κανάλι στο YouTube. Το γεγονός όμως που τον έκανε διάσημο ήταν η δημιουργία του εν λόγω μπαρ. Το «The Nutty Bar», τμήμα του οποίου βρίσκεται μέσα στο σπίτι του άνδρα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κανονικό μπαρ.
Όπως ο ίδιος εξηγεί, ο λόγος που ξεκίνησε να φτιάχνει το κατάστημα είναι επειδή οι γείτονες του παρατηρούν τα πουλιά και οι σκίουροι εισέβαλαν στο οπτικό τους πεδίο.
«Η κόρη μου μου είπε τι συνέβαινε. Ετσι κι εγώ, δεν της είπα τι θα έκανα. Το έφτιαξα και το έβαλα στον φράχτη και όταν το είδε ξέσπασε σε γέλια», συμπλήρωσε.  
Τα σκιουράκια που φτάνουν εκεί δείχνουν να απολαμβάνουν τα εδέσματα που περιλαμβάνουν επτά διαφορετικούς ξηρούς καρπούς, οι οποίοι έχουν πάρει τα ονόματα τους από δημοφιλείς ποικιλίες μπύρας.
Το πλάτος του μπαρ αγγίζει τα 63 εκατοστά και το ύψος τα 40. Επειτα από την ανάρτηση του βίντεο από την κατασκευή του «Τhe Nutty Bar» στο YouTube ο άνδρας έλαβε δεκάδες μηνύματα από ανθρώπους που εξέφρασαν την επιθυμία τους να το αγοράσουν.
Αμέσως κατοχύρωσε την ιδέα και πλέον σχεδιάζει να πουλάει το «Τhe Nutty Bar» για περίπου 175 έως 200 δολάρια.  
Ο Ντούτκο λέει ότι και τα παιδιά του λατρεύουν το «The Nutty Bar» και πως για ώρες παρακολουθούν τους σκίουρους να τρώνε με ευχαρίστηση τους ξηρούς καρπούς. Ο άνδρας δηλώνει ενθουσιασμένος για όσα θα ακολουθήσουν αλλά πιστεύει πως τίποτα δεν θα ξεπεράσει το «The Nutty Bar».
HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου