Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020

Απεβίωσε ο Γεώργιος Κόπελλας, πρώην Πρόεδρος του Greek-American Political Club


Πέμπτη, 6 Αυγούστου, 2020


Στις 3 Αυγούστου, και σε ηλικία 79 ετών απεβίωσε ο κ. Γεώργιος Κόπελλας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Greek-American Political Club του Cambridge.  Και αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Κόπελλας ήταν καθ’ οδόν προς ιατρικό ραντεβού όταν αδιαθέτησε και έπεσε στο χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων.  Τον βρήκαν αρκετή ώρα μετά και όταν είχε επέλθει το μοιραίο.
Ήταν πατέρας των: Νίκου Κόπελλα, Γιάννη Κόπελλα και της Deirdra Brown – Κόπελλα, σύζυγος αυτής Τζεφ.  Αδελφός του William Copellas και της Σοφίας Παναγόπουλος.
Η κηδεία και ταφή θα γίνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Αιωνία του η Μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου