Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020

Απεβίωσε η κ. Δήμητρα Πάππα, από τα ιδρυτικά μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Αγγλίας

Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2020 

Απεβίωσε η δασκάλα των Ελληνικών κ. Δήμητρα Πάππα (σε διάφορα απογευματινά και Σαββατιάτικα σχολεία) με πολυετή προσφορά στο Σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στο Braintree/Quincy, η οποία είχε καταγωγή από τους Σχίνους (Μπισκίνι), χωριό κοντά στη Ζαχάρω Ηλείας και κατοικούσε για πολλά χρόνια στο Hingham, ΜΑ.
Η μεταστάσα ήταν σύζυγος του αείμνηστου Γεώργιου Πάππα και αδελφή της πρεσβυτέρας Ελένης Αλεξοπούλου, σύζυγος αυτής πατήρ Σωτήριος (Nashua, NH) και της Χριστίνας Βασιλοπούλου, σύζυγος αυτής Ηλίας.  Επίσης, ήταν αδελφή των αειμνήστων Μαρίας Παπαδοπούλου (Lowell) Ναπολέων Χρονόπουλου , σύζυγος αυτού Θεοδώρα.

Περισσότερες πληροφορίες και τα της κηδείας και ταφής θα τα έχουμε αργότερα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει υπερήφανη Ελληνίδα, Πατριώτισσα.
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου