Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Aγρια συμπλοκή Γάλλων στην Κρήτη: Ο δράστης κουρεύτηκε για να ξεφύγει


Το λιμάνι της

Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2020


Eνας τραυματίας σε σοβαPH κατάσταση και αρκετοI και ελαφρA τραυματισMEνοι νεαροI.GATSI VIA GETTY IMAGES
Το λιμάνι της Χερσονήσου.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων τουριστών σημειώθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης, με απολογισμό έναν τραυματία σε σοβαρή κατάσταση και αρκετούς ελαφρά τραυματισμένους νεαρούς.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 10 Γάλλοι, οι οποίοι κάνουν διακοπές στη Χερσόνησο. Οι νεαροί διασκέδαζαν όταν ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται. Τα αίματα γρήγορα άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ένας από αυτούς έσπασε ένα μπουκάλι και επιτέθηκε με αυτό σε ομοεθνή του τραυματίζοντάς τον με το γυαλί στα πλευρά.
Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Κρήτη TV έφερε στο φως της δημοσιότητας το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.
Η παρέα του θύματος υπέβαλε μήνυση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έδωσε αναλυτική περιγραφή του δράστη. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν παράλληλα βίντεο από κατάστημα της περιοχής που απεικονίζει την άγρια συμπλοκή και τον νεαρό με το σπασμένο μπουκάλι στο χέρι.
Μετά από αρκετές προσαγωγές οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είναι ένας 25χρονος Γάλλος, ο οποίος μετά την επίθεση κουρεύτηκε και ξυρίστηκε για να μην αναγνωριστεί από τους αστυνομικούς.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συμπλοκή έγινε για ασήμαντη αφορμή, ενώ ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου