Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again.

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020

Aγρια συμπλοκή Γάλλων στην Κρήτη: Ο δράστης κουρεύτηκε για να ξεφύγει


Το λιμάνι της

Τετάρτη, 19 Αυγούστου, 2020


Eνας τραυματίας σε σοβαPH κατάσταση και αρκετοI και ελαφρA τραυματισMEνοι νεαροI.GATSI VIA GETTY IMAGES
Το λιμάνι της Χερσονήσου.

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών Γάλλων τουριστών σημειώθηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης, με απολογισμό έναν τραυματία σε σοβαρή κατάσταση και αρκετούς ελαφρά τραυματισμένους νεαρούς.
Στη συμπλοκή συμμετείχαν περίπου 10 Γάλλοι, οι οποίοι κάνουν διακοπές στη Χερσόνησο. Οι νεαροί διασκέδαζαν όταν ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται. Τα αίματα γρήγορα άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ένας από αυτούς έσπασε ένα μπουκάλι και επιτέθηκε με αυτό σε ομοεθνή του τραυματίζοντάς τον με το γυαλί στα πλευρά.
Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Κρήτη TV έφερε στο φως της δημοσιότητας το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης.
Η παρέα του θύματος υπέβαλε μήνυση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και έδωσε αναλυτική περιγραφή του δράστη. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν παράλληλα βίντεο από κατάστημα της περιοχής που απεικονίζει την άγρια συμπλοκή και τον νεαρό με το σπασμένο μπουκάλι στο χέρι.
Μετά από αρκετές προσαγωγές οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είναι ένας 25χρονος Γάλλος, ο οποίος μετά την επίθεση κουρεύτηκε και ξυρίστηκε για να μην αναγνωριστεί από τους αστυνομικούς.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η συμπλοκή έγινε για ασήμαντη αφορμή, ενώ ο τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου