Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Παίκτης του NFL αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος

 Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Ο Καρλ Nάσιμπ ανακοίνωσε μέσω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του στο Instagram πως είναι ομοφυλόφιλος.

Παίκτης του NFL αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος | tovima.gr

ΟΚαρλ Νασίμπ, έγινε ο πρώτος εν ενεργεία παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος αποκάλυψε δημοσίως, πως είναι ομοφυλόφιλος. Μέσω βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, ο άσος των Λας Βέγκας Ρέϊντερς, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του NFL, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Απλώς ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να πω ότι είμαι γκέι. Για μία στιγμή σκέφτηκα εάν θα το κάνω, αλλά τελικά αισθάνομαι αρκετά άνετα για να βγάλω το βάρος από πάνω μου».

Ο 28χρονος αμυντικός, είναι ο πρώτος εν΄ ενεργεία παίκτης του NFL που αποκαλύπτει την σεξουαλική του ταυτότητα, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν αρκετοί που έπραξαν αναλόγως, αλλά το έκαναν, όταν είχαν αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

«Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ιδιωτεύει, οπότε ελπίζω να καταλάβετε ότι δεν το κάνω αυτό για να προσελκύσω την προσοχή. Απλώς πιστεύω ότι η εκπροσώπηση της κοινότητας LGBTQ είναι τόσο σημαντική. Εκτός αυτού, ελπίζω ότι μια μέρα βίντεο όπως αυτό, δεν θα είναι πλέον απαραίτητα, αλλά μέχρι τότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να αναπτύξω μια ανεκτική κουλτούρα. Έχω πραγματικά την καλύτερη ζωή, την καλύτερη οικογένεια, τους καλύτερους φίλους και την καλύτερη δουλειά που θα μπορούσε να ονειρευθεί κανείς», πρόσθεσε ο Νασίμπ στο μήνυμα του, ανακοινώνοντας παράλληλα, μία δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων στην ΜΚΟ «The Trevor Project», που έχει αφιερώσει το έργο της στην πρόληψη αυτοκτονιών μεταξύ των νέων από την κοινότητα LGBTQ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

TO BHMA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου