Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Ευτυχώς δεν πέρασε. Ευτυχώς τον ακολουθείτε κ. Μπάιντεν

 Σάββατο, 26 Ιουνίου, 2021

 Βασίλης Μαγαλιός

Αssociated Press

President Joe Biden listens as Attorney General Merrick Garland speaks during an event in the State Dining room of the White House in Washington, Wednesday, June 23, 2021, to discuss gun crime prevention strategy. (AP Photo/Susan Walsh)

Δύο πολύ σημαντικές κινήσεις είχαμε την εβδομάδα που πέρασε και ευτυχώς στη μία δεν πέρασε κάτι πολύ κακό και στην άλλη ο Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν Τζούνιορ... ακολούθησε τον δρόμο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ήθελε να περάσει νόμο που θα της παραχωρούσε τον έλεγχο τοπικών εκλογών αλλά με ακύρωση της ταυτότητας των ψηφοφόρων (https://bit.ly/3h3UdHf)! Δηλαδή πάμε ψηφίζουμε χωρίς έλεγχο ταυτότητας; Και αυτό είναι δημοκρατικό; Να ψηφίζει όποιος να είναι χωρίς έλεγχο; Είναι κίνηση αυτή για το σωστό μέλλον αυτής της χώρας; Να μην υπάρχει έλεγχος ταυτότητας και ταυτοπροσωπίας; Δηλαδή, τι είναι αυτό; Οποιος θέλει να πάει και να ψηφίζει χωρίς έλεγχο; Και να διαμορφώνει το αποτέλεσμα που θέλει; Αυτό θυμίζει... κόλπα που κάνουν κάποιες κυβερνήσεις προκειμένου να κερδίσουν ψήφους από μάζες ανθρώπων που ανήκουν σε κάποιες κατηγορίες ή ηλικίες ή θέσεις. Και ευτυχώς δεν πέρασε γιατί χρειαζόταν 60 ψήφους στη Γερουσία και η πλευρά των Δημοκρατικών είχε 50, με την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις, εμφανώς δυσαρεστημένη από την ήττα, να δηλώνει «ο αγώνας δεν τελείωσε».

Και μια που έγραψα Κάμαλα Χάρις, η αντιπρόεδρος, με την εντολή, βεβαίως, του προέδρου της, Μπάιντεν, είχε δηλώσει την περασμένη Τετάρτη 23 Ιουνίου πως την Παρασκευή 25 Ιουνίου θα επισκεφτεί τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό στο Τέξας. Ναι, ναι, ναι, συμφωνώ, άργησε πάρα πολύ να πάει κάποιος από τους δύο (Μπάιντεν ή Χάρις) στο πιο «καυτό» σημείο της Αμερικής, εκεί δηλαδή που γίνεται καθημερινή «μάχη», στα σύνορα. Και αν δεν ήταν ο πρόεδρος Τραμπ, δεν νομίζω να πήγαιναν. Ο Ντόναλντ Τραμπ στις 16 Ιουνίου (https://bit.ly/3w0aFO1) είχε δηλώσει πως στις 30 Ιουνίου θα επισκεφτεί τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό στο Τέξας. Δηλαδή ο Τραμπ μία εβδομάδα νωρίτερα από την Κάμαλα Χάρις δήλωσε ότι θα πάει στο Τέξας. Αν δεν έλεγε τίποτα ο Ντόναλντ Τραμπ, Μπάιντεν και Χάρις μάλλον δεν θα πήγαιναν ποτέ στα σύνορα του Τέξας...

 Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου