Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Στούντιο για ταινίες στην Αστόρια από το Ρόμπερτ Ντε Νίρο

 Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021


Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην εκδήλωση απονομής των Οσκαρ, στο Λος Αντζελες, 9 Φεβρουαρίου, 2020. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP, File)


ΑΣΤΟΡΙΑ. Το σχέδιο για την δημιουργία ενός μεγάλου στούντιο παραγωγής ταινιών πήρε την έγκριση του Κοινοτικού Συμβουλίου της Αστόριας την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για μια ιδέα που θα στηρίξει ο δημοφιλής ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα κοστίσει περί τα 400 εκατομμύρια δολάρια και θα χτιστεί κοντά στο εργοστάσιο Στάινγουεϊ (Steinway & Sons Piano Factory).

Το στούντιο θα ονομάζεται Wildflower Studios και τώρα οι ιδιοκτήτες Ντε Νίρο, ο γιος του Ραφαέλ και η Τζέιν Ρόζενταλ περιμένουν τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με το απαιτούμενο ύψος του κτίσματος βάσει των κανονισμών ζωνών της περιοχής.

Οπως αναφέρει το «Astoria Post», τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου ψήφισαν 35-1 υπέρ του έργου με μια αποχή. Τώρα, το επόμενο βήμα για την πρόταση είναι η επιθεώρηση από τον πρόεδρο του Κουίνς.

Σύμφωνα με την Wildflower Ltd προτείνεται να χτιστεί ένα στούντιο 495.000 τετραγωνικών ποδιών που θα περιλαμβάνει 11 σκηνές με ηχητική κάλυψη και χώρους παραγωγής, καμαρίνια, γκαρνταρόμπες και χώρους γραφείων.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το έργο αυτό που πρόκειται να φτιαχτεί στη Νέα Υόρκη, μια πόλη που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτήν» είπε, μεταξύ άλλων, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

«Ειδικά μετά από τα όσα ζήσαμε με την πανδημία τους τελευταίους 18 μήνες πιστεύω ότι η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη», πρόσθεσε.

Η ομάδα του πρότζεκτ Wildflower προσφέρθηκε να συνεργαστεί με την κοινότητα για την δημιουργία σχεδίου που θα βελτιώσει την περιοχή που πλημμυρίζει. «Πιστεύουμε ότι ως ομάδα μπορούμε να κάνουμε μια σημαντική βελτίωση στο δρόμο», δήλωσε η Ρέϊτσελ Σκαλ από την φίρμα Greenberg Traurig.

Ο χώρος θα έχει δίκτυο με κάμερες ασφαλείας καθώς και υπαλλήλους για τη φύλαξή του.

«Οταν μιλάμε για ένα στούντιο υπάρχουν ευαίσθητα θέματα όπως η πειρατεία οπότε πρέπει να είναι ένα ασφαλές κτίριο για να αισθάνονται οι άνθρωποι άνετα στα γυρίσματα», δήλωσε ο Ραφαέλ Ντε Νίρο.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η δημιουργία των στούντιο θα προσφέρει δουλειά σε τουλάχιστον 1000 άτομα, ενώ θα αυξηθεί η κίνηση στα εστιατόρια και μπαρ της περιοχής. «Περιμένουμε τα στούντιο να επηρεάσουν θετικά την κοινότητα και την γειτονιά, με τον κόσμο που θα δουλεύει εκεί να επισκέπτεται τις τοπικές επιχειρήσεις».

Εθνικός Κήρυξ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου