Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Πνίγηκε σε λίμνη ο ανιψιός του ομογενούς βουλευτή Κρις Πάππα

  Κυριακή, 27 Ιουνίου, 2021

Θεόδωρος Καλμούκος   

Εθνικός Κήρυξ

Ο 15χρονος Τσάρλυ Ζινκ, δεύτερος από ατιστερά, ο οποίος πνίγηκε σε αναμνηστική φωτογραφία με τα αδέλφια του και το θείο του ομοσπονδιακό βουλευτή Κρις Πάππα από το Μάντσεστερ του Νιου Χαμσάιρ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΪΤ ΚΡΙΣ ΠΑΠΠΑ


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ. ΝΙΟΥ ΧΑΜΣΑΪΡ. Ο Τσάρλυ Ζινκ, 15 ετών, ανιψιός του Δημοκρατικού ομοσπονδιακού βουλευτή του Νιου Χαμσάιρ, Κρις Πάππα, από το Μάντσεστερ, πνίγηκε στη λίμνη Sebbins Pond του Μπέτφορντ όπου έπαιζε με φίλους τους. Επεσε στο νερό από το σχοινί με το οποίο έκανε κούνια και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να κολυμπήσει για να βγει στην ακτή, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πνίγηκε. Ο άτυχος Τσάρλυ, ο οποίος ήταν γιος της Αλύσας Ζινκ, αδελφής του βουλευτή Κρις Πάππα, μόλις είχε τελειώσει το πρώτο έτος στο Γυμνάσιο Bedford High School. Ο άτυχος Τσάρλυ έχει κι άλλα τρία αδέλφια.

Ο πατέρας του παιδιού, ο Ερικ Ζινκ, είναι μάνατζερ και συνιδιοκτήτης του ιστορικού εστιατορίου «Puritan Backroom» μαζί με τον Κρις Πάππα και τον πατέρα του Αρθουρ Πάππα. Ο Τσάρλυ εργαζόταν τα καλοκαίρια και στον ελεύθερο χρόνο του στο εστιατόριό τους ως βοηθός σερβιτόρου.

Ο βουλευτής Κρις Πάππας ανακοίνωσε τον τραγικό θάνατο του ανιψιού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλέκοντας το εγκώμιό του. Όπως έγραψε, «ο Τσάρλυ μας προβλημάτιζε και μας δίδαξε τόσα πολλά, μας έκανε και γελούσαμε, και συγκέντρωνε γύρω του όλους μαζί τους ανθρώπους ενωμένους».

Ο αείμνηστος Τσάρλυ Ζινκ είχε δραστηριοποιηθεί πολύ κατά την προεκλογική εκστρατεία του θείου του κρατώντας σε κεντρικές οδικές διασταυρώσεις πινακίδα με το όνομα του θείου του, αλλά και την ημέρα των εκλογών σε εκλογικά κέντρα προτρέποντας τους πολίτες να τον ψηφίσουν, ενώ μετά την εκλογή του ο θείος του τον πήρε μαζί του σε συνεδρίαση της Βουλής.

Πολίτες του Μάντσεστερ που πληροφορήθηκαν τον άδικο χαμό του Τσάρλυ Ζινκ ανάρτησαν στις αυλές και τις πόρτες των σπιτιών τους ροζ κορδέλες στη μνήμη του Τσάρλυ γιατί έμαθαν ότι το ροζ ήταν το αγαπημένο του χρώμα.

Ανατέθηκε σε σχολικούς συμβούλους να είναι διαθέσιμοι για τους συμμαθητές και συμμαθήτριες του άτυχου Τσάρλυ, οι οποίοι ήθελαν να μιλήσουν, για να βοηθηθούν να ξεπεράσουν το τραυματικό σοκ.

Ο βουλευτής Κρις Πάππας περιέγραψε τον ανιψιό του ως «πάρα πολύ έξυπνο παιδί το οποίο αρίστευε, αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους και τους συμμαθητές του και ανυπομονούσε να διοργανώνει παιγνίδια και εκδηλώσεις που θα έφερναν κοντά τους ανθρώπους».

Πολλοί πολιτικοί του Νιου Χαμσάιρ έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα στον βουλευτή Κρις Πάππα, ενώ το εστιατόριό τους έμεινε για μερικές μέρες κλειστό.

Η Νεκρώσιμη Ακολουθία του τελέσθηκε στην πρεσβυτεριανή εκκλησία του Μπέτφορντ του Νιου Χαμσάιρ, και ακολούθησε γεύμα μακαρίας στο εστιατόριό τους, το «Puritan Backroom».

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου