Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

ΗΠΑ: Drone που μετέφερε σεξουαλικό βοήθημα εμφανίστηκε σε εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου [βίντεο]

Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Η προεκλογική συγκέντρωση ενός υποψήφιου δημάρχου διαταράχθηκε από την εμφάνιση ενός drone, στο οποίο κάποιος είχε προσαρτήσει ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικό, στις ΗΠΑ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμπουκέρκης,  Μανουέλ Γκονζάλες είχε υπάρξει στο παρελθόν Σερίφης της κομητείας Μπερναλίλο, επίσης στο Νέο Μεξικό.

Την Τετάρτη, κι ενώ ο Γκονζάλες βρισκόταν επί σκηνής, παραθέτοντας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις στο κοινό του, το drone εμφανίστηκε πίσω από κάτι θάμνους και ξεκίνησε να κινείται απειλητικά προς τον υποψήφιο.

Δύο άνδρες από το κοινό όρμηξαν, τότε, για να πιάσουν το drone. Ο ένας άνδρας, ο οποίος επρόκειτο για τον ιδιοκτήτη του χώρου της εκδήλωσης, κατάφερε πράγματι να το ακινητοποιήσει. Ο άλλος, ένας 20χρονος ονόματι Κίλαν Ντρέιερ, απέτυχε κι έστρεψε τελικά την προσοχή του στον Γκονζάλες, απειλώντας τον με τη γροθιά του και αποκαλώντας τον «τύραννο».

Ο Ντρέιερ απομακρύνθηκε από την εκδήλωση, όταν η γροθιά  του βρήκε το χέρι του Γκονζάλες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας που συνέλαβαν τον άνδρα ανακοίνωσαν ότι του έχουν πλέον απαγγελθεί κατηγορίες για βιαιοπραγία και αντίσταση κατά της αρχής. Ο ίδιος ισχυρίστηκε, αργότερα, ότι αυτό που τον είχε εξοργίσει ήταν η απάντηση του Γκονζάλες σε μια ερώτηση που του είχε υποβάλει ο 20χρονος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος σχολίασε ότι ο Ντρέιερ δεν ήταν μόνος του στην συγκέντρωση, αλλά συνοδευόταν και από άλλους ταραξίες φίλους του. Επισήμανε, επίσης, πως από νωρίς είχε εντοπίσει έναν άνδρα που στεκόταν πίσω από το φράχτη κι ενδεχομένως επρόκειτο για το άτομο που έστειλε το drone στην σκηνή.

«Με αποσυντόνισε τόσο πολύ ο ήχος του drone, που έχασα τον ειρμό μου», δήλωσε ο Γκονζάλες έπειτα από το συμβάν. Συνεργάτες από την προεκλογική του εκστρατεία είχαν προηγουμένως αποδώσει την κίνηση στους πολιτικούς αντιπάλους του Γκονζάλες, τονίζοντας ωστόσο ότι ο Δημοκρατικός υποψήφιος παρέμενε «αβλαβής» και δεν επρόκειτο να αφήσει το περιστατικό να τον «τρομοκρατήσει».

Στην ομιλία του μετά το περιστατικό,  ο ίδιος ο Γκονζάλες άφησε να εννοηθεί πως πίσω από όλα κρύβεται ο  – επίσης Δημοκρατικός – αντίπαλός του, Τιμ Κέλλερ.

Συνεργάτες του Κέλλερ καταδίκασαν αυτό που συνέβη, κάνοντας λόγο για μια «αγενή και ανώριμη» πράξη, ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξη.

«Το να υπονοείται πως εμείς ήμασταν πίσω από αυτό είναι αξιοθρήνητο και χαρακτηριστικό της απελπισίας που διακρίνει την εκστρατεία του Γκονζάλες», είπε μια εκπρόσωπος του αντιπάλου του.

Ο Ντρέιερ, πάλι, υποστήριξε πως δεν δούλευε για λογαριασμό του Κέλλερ, τονίζοντας πως δεν είναι καν δικός του ψηφοφόρος. Αρνήθηκε, ωστόσο, να κάνει κάποιο σχόλιο πέραν αυτού.

ΠΗΓΗ: The Guardian 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου