Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Καλοκαίρι με μουσική και γαμήλιες τελετές

  Τρίτη, 8 Ιουνίου, 2021

Αντώνης Φουρλής

Στην τελική ευθεία οι αποφάσεις της κυβέρνησης για άρση των απαγορεύσεων.

MOTIONTEAM
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΒΩΛΟΥ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)

«Πράσινο φως» για να ακουστεί ξανά μουσική έπειτα από πολλούς μήνες σε εστιατόρια, μπαρ και φυσικά σε παραλίες, αναμένεται να ανάψει μέσα στις αμέσως επόμενες ημέρες η επιτροπή των επιδημιολόγων, καθώς η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να καταθέσει σχετική εισήγηση ζητώντας την γνώμη των επιστημόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα θα εξεταστεί μέσα στην εβδομάδα και το πιθανότερο είναι να αρθεί η απαγόρευση της μουσικής από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιουνίου.

«Κλειδί» για να ακουστεί ξανά μουσική αποτελεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας, καθώς και η πρόοδος του εμβολιασμού, όπου καταγράφεται σημαντική βελτίωση που αποτυπώνεται και στους σχετικούς χάρτες.

Πλέον δεν υπάρχει ούτε ένας «κόκκινος» νομός στη χώρα, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί άμεσα να αρθεί η απαγόρευση για διεξαγωγή τελετών (γάμοι, κηδείες, όπου μέχρι σήμερα ισχύει ακόμα το όριο των μόλις 9 ατόμων).

Γαμπροί και νύφες να ετοιμάζονται...

Ταυτόχρονα, αρμόδιες πηγές αναφέρουν στη Huffpost ότι στην ίδια συνεδρίαση θα «κλειδώσει» η άρση απαγόρευσης για τελετές. Το ισχυρότερο σενάριο προβλέπει όριο 100 ατόμων, χωρίς όμως να αποκλείεται και αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων από 100 σε 200.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για νέα πραγματικότητα από την 1η Ιουλίου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τότε θα υπάρχουν πρακτικά και δυνατότητες για να γίνονται γαμήλιες τελετές και δεξιώσεις - και με μουσική, αφού νωρίτερα θα έχει επιτραπεί και να ακούγεται μουσική στην εστίαση.

 Τα δύο αυτά μέτρα προβλέπεται να δημιουργήσουν νέο σκηνικό, με μεγαλύτερη αισιοδοξία στις συγκεκριμένες αγορές, καθώς η έλλειψη της μουσικής αποτελεί βασικό ζήτημα για χιλιάδες επιχειρήσεις εστίασης, μπαρ, ανοιχτούς χώρους διασκέδασης και αναψυκτήρια σε παραλίες.

huffpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου