Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Οι εξομολογήσεις του Φρανκ Σινάτρα και η «δολοφονία» της Μέριλιν σε ένα νέο βιβλίο

 Τρίτη, 8 Ιουνίου, 2021

Όσα ισχυρίζεται ο πρώην μάνατζερ και στενός φίλος του κορυφαίου τραγουδιστή.

PHOTO 12 VIA GETTY IMAGES

Η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή από υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών τον Αύγουστο του 1962, ωστόσο ο Φρανκ Σινάτρα ήταν μεταξύ αυτών που πίστευαν ότι ο θάνατός της συνδεόταν με τις σχέσεις που διατηρούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι και τον αδελφό του, Μπόμπι.

Στο βιβλίο με τίτλο «Sinatra And Me: In The Wee Small Hours», ο πρώην μάνατζερ, βραβευμένος κινηματογραφικός παραγωγός και στενός φίλος του Φρανκ Σινάτρα, Τόνι Οπεντισάνο, ισχυρίζεται ότι «ο Φρανκ πίστευε ότι δολοφονήθηκε και δεν το ξεπέρασε ποτέ».

Η Μέριλιν Μονρόε έμενε στο Cal Neva Lodge πριν από το θάνατό της, εν μέρει ιδιοκτησία του Σινάτρα και στο βιβλίο υποστηρίζεται ότι ήταν εκεί με τον πρώην σύζυγό της, θρύλο του μπέιζμπολ Τζο ΝτιΜάτζιο.

Σύμφωνα με τον The Independent, η Μονρόε επρόκειτο να δώσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια της οποίας, σύμφωνα με το βιβλίο, θα ανακοίνωνε την επανασύνδεσή της με τον ΝτιΜάτζιο.

UNITED ARCHIVES VIA GETTY IMAGES
Η Μέριλιν με τον Ιβ Μοντάν 

Η ηθοποιός πέθανε πριν από τη συνέντευξη Τύπου και στο βιβλίο αναφέρεται ότι ο Φρανκ Σινάτρα πίστευε ότι την έκαναν να σιωπήσει λόγω του φόβου ότι θα χρησιμοποιούσε τον Τύπο για να δημοσιοποιήσει μυστικά που αφορούσαν τις σχέσεις της με τους αδελφούς Κένεντι.

Ο Τόνι Οπεντισάνο γράφει: «Ο Φρανκ πίστευε ότι αν δεν είχε ανακοινωθεί η συνέντευξη Τύπου, θα ζούσε πολύ περισσότερο» και επίσης, πως ο Σινάτρα πίστευε ότι η Μέριλιν δεν θα αποκάλυπτε «ποτέ» κάτι για τους Κένεντι «επειδή είχε ακόμη αισθήματα για τον Τζον». 

Στο βιβλίο, το οποίο κυκλοφόρησε σε συνέχειες στο People, αναφέρεται ότι στον Φρανκ Σινάτρα ειπώθηκε από πηγές ότι στη δολοφονία της «είχαν εμπλοκή ο Ρόμπερτ Κένεντι ή η μαφία».

Η Μέριλιν Μονρόε πέθανε σε ηλικία 36 ετών. Ο Φρανκ Σινάτρα πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1998 σε ηλικία 82 ετών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, The IndependentHuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου