Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Οι πιο συνεπείς αεροπορικές: Θέση – έκπληξη για την Olympic Air

 Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

Olympic Air

Οι αεροπορικές βιώνουν τον τελευταίο χρόνο την πιο δύσκολη περίοδο στη μεταπολεμική ιστορία. Στη μάχη που έχουν να δώσουν για ανάκτηση της ζήτησης και της εμπιστοσύνης των πελατών, καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει και η συνέπεια. Ποιες λοιπόν προσφέρουν πτήσεις που δεν ξεφεύγουν ούτε λεπτό από το πρόγραμμα; 

Η Cirium έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα «On- time performance» και σε αυτήν συναντάμε και τη δική μας Ολυμπιακή. Η λίστα της Cirium βαθμολογεί τις εταιρείες ανά περιοχή και τις χωρίζει σε mainline και network. 

Στην Ευρώπη στην κατηγορία mainline τα πρωτεία έχει η ρωσική Red Wings, ενώ ακολουθούν δύο ισπανικές, οι Vueling και η Iberia. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι KLM και Aeroflot, ενώ στην πρώτη δεκάδα συναντάμε και την δοκιμαζόμενη Alitalia (9η θέση), η οποία παλεύει όπως φαίνεται με όπλο και τη συνέπεια να ξεπεράσει τα προβλήματά της. 

oi-pio-synepeis-aeroporikes-thesi-ekplixi-gia-tin-olympic-air0

Στην κατηγορία network, έχουμε ισπανική κυριαρχία, αφού στις δύο πρώτες θέσεις συναντάμε τις Iberia και Vueling. Στην τρίτη θέση φιγουράρει η Olympic Air, που ανήκει στον όμιλο Aegean. To 95,96% των πτήσεών της έχουν ακρίβει στην ώρα άφιξης. 

oi-pio-synepeis-aeroporikes-thesi-ekplixi-gia-tin-olympic-air1

Στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού ξεχωρίζουν οι ιαπωνικές Japan Airlines και ANA Holdings, ενώ ακολουθούν οι New Zealand, Garuda και Korean Air. Στη Βόρεια Αμερική πρωταθλήτρια συνέπειας είναι η Haiwaian Airlines, ακολουθούμενη από τις Air Canada και Delta. 

moneyreview.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου