Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Δεν έγινε συνάντηση Μητσοτάκη με τον πλανητάρχη Joe Biden!

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Γρήγορα ξήλωμα Κυριάκο

Αποτυχία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ ο Joe Biden συνάντησε για πολύ ώρα τον Τούρκο Πρόεδρο τον οποίο βέβαια συνάντησε και ο κ. Μητσοτάκης.

Ε, και;  Η Ελλάδα και η Τουρκία συμφώνησαν ότι διαφωνούν!

Εξ άλλου ο "μπαμπούλας" εξ ανατολών είναι η "καραμέλα" των διπλωματών μας και πολιτικών για την αγορά όπλων που πάντα είναι σε κάποιες αποθήκες και σαπίζουν ή τα έχουμε για βολή και γυμνάσια και ο Ελληνικός Λαός πληρώνει.

Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, θα δαπανήσει φέτος το 3,82% του ΑΕΠ (σε πραγματικούς όρους) για τις ένοπλες δυνάμεις της – έναντι 2,65% πέρυσι – και θα είναι «πρωταθλήτρια» στο ΝΑΤΟ.  Δηλαδή 600 ευρώ από κάθε Έλληνα και Ελληνίδα.  Εύγε ΕΛΛΑΣ!!!

Και εδώ που τα λέμε τι ρόλο παίζει το Υπουργείο Εξωτερικών και η Ελληνική Διπλωματία;  Μήπως είναι καιρός να γίνουν αλλαγές εντός και εκτός συνόρων, τώρα;

Από ότι μαθαίνουμε από την Ελλάδα οι αριθμοί των δημοσκοπήσεων συρρικνώνονται.  Να δούμε…

Paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου