Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Τρομερός ο "The Greek Freak", Γιάννης Αντετοκούνμπο… οδήγησε τους Milwaukee Bucks (ελάφια) στον 7ο αγώνα σε νίκη μέσα στο Brooklyn της Νέας Υόρκης 115 – 111.

  Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021


Οι Μιλγουόκι Μπακς κόντρα σε κάθε πιθανότητα! Στη σειρά, στο Game 7, παντού! Και όμως! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 40 πόντους και ο Κρις Μίντλετον με κρίσιμα καλάθια οδήγησαν τους Μπακς στο 4-3 επί των Νετς (115-111), του απίθανου Κέβιν Ντουράντ με 48 πόντους!

Τι και εάν πολλοί τους είχαν διαγράψει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στα δύο πρώτα παιχνίδια η ομάδα του Γιάννη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα από γονείς μετανάστες τιμάει την Ελλάδα αφού παντού μιλούν για αυτόν, ενώ οι Ελληνικές σημαίες μέσα στα γήπεδα της καλαθοσφαίρισης είναι ορατές και γίνεται συζήτηση από τους σπορτσκάστερς.

Μπράβο στο Γιάννη Αντετοκούμπο και καλή συνέχεια στους τελικούς της Ανατολής (εναντίο της Ατλάντας ή της Φιλαδελφειας) και Πρωταθλητής του ΝΒΑ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου