Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ψηφίστηκε επί της αρχής το εργασιακό νομοσχέδιο

 Πέμπτη, 10 Ιουνίου, 2021


ΑΘΗΝΑ. Ψηφίστηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, επί της αρχής, το νομοσχέδιο «Για την Προστασία της Εργασίας-Σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής ‘Επιθεώρηση Εργασίας’ - Κύρωση της Σύμβασης 190 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για την εξάλειψη της βίας και παρενόχλησης στον κόσμο της εργασίας - Κύρωση της Σύμβασης 187 της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για το Πλαίσιο Προώθησης της Ασφάλειας και της Υγείας στην Εργασία - Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1158 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 για την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και της ιδιωτικής ζωής».

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκε η ΝΔ. Καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής, το ΚΚΕ, το ΜέΡΑ25. Επιφύλαξη για την Ολομέλεια δήλωσε η Ελληνική Λύση.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει θετικές διατάξεις που υλοποιούνται στην Ελλάδα με καθυστέρηση, είπε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στη Βουλή, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόλλιας αναφερόμενος κυρίως στις διατάξεις για την εξάλειψη της βίας και της παρενόχλησης στο χώρο της εργασίας και τις διατάξεις για την ισορροπία επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου