Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Ευρωλίγκα: Τέλος ο Μπερτομέου – Το κουμάντο οι ομάδες – μέτοχοι

Σάββατο, 12 Ιουνίου, 2021

Ευρωλίγκα: Εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωλίγκας, για πρώτη φορά μέτά από 20 χρόνια μένει ο Τζόρντι Μπερτομέου – Με ψήφους 11-0 το κουμάντο της διοργάνωσης περνάει στις ομάδες – μετόχους.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Ευρωλίγκα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τζόρντι Μπερτομέου αποτελεί παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας, έπειτα από 20 χρόνια.

Ο Ισπανός παράγοντας θα παραμείνει στη θέση του CEO, όμως, οι αρμοδιότητές του θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, ενώ μπαίνει και σε μία… περιθωριοποίηση.

Η… αρχή έγινε έπειτα από την «επανάσταση» των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Αναντόλου Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζαλγκίρις και Αρμάνι στην Αθήνα, η οποία μεταφράστηκε σε πρόταση μομφής για τον Ισπανό.

Πλέον, οι εξελίξεις παίρνουν επίσημη μορφή, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του μπάσκετ.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου