Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Νέο σημαντικό στοιχείο για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν

 Σάββατο, 5 Ιουνίου, 2021

Μανώλης Ασαριώτης

Γιατί το σωματείο των Ψυχολόγων ζήτησε από τη γυναίκα που παρακολουθούσε το νεαρό ζευγάρι, να καταθέσει το πτυχίο της.

EUROKINISSI

Ενα νέο στοιχείο ερευνούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει να ταυτοποιήσουν τους ληστές και δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Το σωματείο των Ψυχολόγων ζήτησε από τη γυναίκα, η οποία εμφανίστηκε ως η ψυχολόγος που παρακολουθούσε το νεαρό ζευγάρι, να καταθέσει το πτυχίο και την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι δεν πρόκειται για πιστοποιημένη ψυχολόγο, αλλά για άτομο που προσποιείται τη συγκεκριμένη ιδιότητα. 

Πριν από τρία χρόνια, μάλιστα, το 2018, η Μεγάλη Στοά των Ελευθεροτεκτόνων είχε αποβάλει τη συγκεκριμένη γυναίκα, επειδή εμφανιζόταν ως μαιευτήρας - γυναικολόγος με πτυχίο από τη Ρουμανία, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μαία.

Τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι αναγκασμένα, ύστερα από αυτήν την εξέλιξη να ερευνήσουν τις επαφές της γυναίκας, η οποία μάλιστα είχε δώσει και κατάθεση στους αστυνομικούς, περιγράφοντας την 20χρονη και τα όσα της είχε πει στις συνεδρίες τους.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πρόσωπο, που γνώριζε την οικονομική κατάσταση του ζεύγους. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι εάν εκούσια ή ακούσια είχε αποκαλύψει αυτήν την πληροφορία σε κάποιον άλλον», ανέφερε στη Huffpost υψηλόβαθμο στέλεχος τής ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου