Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική έως τις 10 το πρωί

Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Παράνομη;  Ας γελάσουμε...  Χα, Χα, Χα…

Ας πάνε να τους πιάσουν και να τους τιμωρήσουν!

Πλάκα έχουν οι «αρχές».  Άντε να τιμωρήστε με πρόστιμο κανά Έλληνα μετανάστη (συγγνώμη ΑΠΟΔΗΜΟ) που δεν πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ, που δεν δήλωσε το ακίνητο… Δικαιοσύνη...

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο η αυριανή απεργιακή κινητοποίηση σε ό,τι αφορά τους εκπαιδευτικούς και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μέχρι τις 10 το πρωί.

Το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την προσφυγή του υπουργείου Παιδείας που ζήτησε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η αυριανή απεργία.

Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ και του ΕΚΑ οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα:

-Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό (γραμμές 1,2&3) και Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί.

-Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.

-Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00. Στο διάστημα αυτό δε θα εκτελούνται δρομολόγια, ενώ από την κινητοποίηση ενδέχεται να επηρεαστούν και προηγούμενα ή επόμενα δρομολόγια.

Σημειώνεται παράλληλα, ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την εξαίρεση από την αυριανή απεργία των εκπαιδευτικών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και των υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή για το ζήτημα είχε καταθέσει το πρωί η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου