Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Χρυσή η Εθνική Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στο Ελεύθερο Ομαδικ

Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Η Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, το απόγευμα της Παρασκευής (14/6) στο Βελιγράδι, η Εθνική μας ομάδα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης.

Τα λαμπερά κορίτσια μας κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης και το χρυσό μετάλλιο στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού, υψώνοντας την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό με την παράλληλη ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου.

Η υπέροχη ομάδα μας, αποτελούμενη από τις Μαρία Αλζιγκούζη – Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Άρτεμη Κουτράκη, Σοφία Ρηγάκου, Βασιλική Θάνου, εκτέλεσε θαυμάσια το πρόγραμμά της, με θέμα “Warriors” και συγκέντρωσε 270.1980 βαθμούς που ήταν αρκετοί για να την κατατάξουν πρώτη και καλύτερη. (στη θέση της Ιφιγένειας Κρομμυδάκη, που είχε αγωνιστεί στον προκριματικό, αλλά δεν έπεσε στον τελικό λόγω τραυματισμού, αγωνίστηκε στον τελικό η πρώτη αναπληρωματική στο συγκεκριμένο αγώνισμα Άρτεμη Κουτράκη).

Είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατακτά η Εθνική μας στη διοργάνωση και τρίτο συνολικά (πήρε και δύο ασημένια). Επίσης είναι το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στην ιστορία των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και 12ο συνολικά (1 χρυσό, 5 ασημένια, 6 χάλκινα).

Το ασημένιο μετάλλιο στον Τελικό του Ελεύθερου Ομαδικού κατέκτησε η Ιταλία με 254.7454 βαθμούς και το χάλκινο η Μ. Βρετανία με 219.0228 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου