Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ολυμπιακός: Χαμός στη Σάμο για τις κούπες του Conference και Youth League

Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

TO BHMΟλυμπιακός: Χαμός στη Σάμο για τις κούπες του Conference και Youth League

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Σάμο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Η«θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται, με τις κούπες του Conference League και του Youth League να βρίσκονται στη Σάμο και να αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Όπως και σε όλα τα μέρη που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν οι άνδρες και οι Νέοι του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, έτσι και στη Σάμο επικράτησε… πανζουρλισμός, με τον κόσμο να συρρέει για να δει από κοντά τις ιστορικές κούπες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που θύμιζε… Καραϊσκάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα οι δύο θρυλικές κούπες θα βρεθούν σε Ρόδο (Τρίτη 25/6, Πλατεία Αντιδήμαρχου Ιωαννίδη, πίσω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού), Κέρκυρα (Πέμπτη 27/6, Λίστον, Πεζόδρομος Ελευθερίας) και Κεφαλλονιά (Σάββατο 29/6, Πλατεία Ληξουρίου στις 17:30, Πλατεία Αργοστολίου στις 20:30).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον ίδιο χώρο με τα τρόπαια, οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται την κάρτα μέλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τη σεζόν 2024-2025 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ, επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους τυπωμένο επάνω σε αυτές.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τη Σάμο:

A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου