Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Κλιμάκια της «Νέας Δυτικής Ελλάδας» στο μέτωπο της πυρκαγιάς σε Αχαΐα και Ηλεία

Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Το κλιμάκιο της παράταξης είχε συνεχή ενημέρωση από το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαο Ρουμελιώτη για την εξέλιξη και την πορεία της πυρκαγιάς, ενώ βρέθηκε στο και πλευρό συμπολιτών που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, εκφράζοντας τη θερμή τους συμπαράσταση.

Στο μέτωπο της μεγάλης πυρκαγιάς στη Δ.Ε. Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου και στο Σιμόπουλο Ηλείας βρέθηκε απο την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Περιφερειακής Παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» αποτελούμενο από τον επικεφαλής Σπύρο Σκιαδαρέση, τους Περιφερειακούς Συμβούλους Αχαΐας Φανή Αδαμόπουλο και Γεράσιμος Φεσσιάν, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ηλείας Διονύση Καπλάνη και τα στελέχη Θανάση Πυρρή και Ντίνο Κώστα.

Το κλιμάκιο της παράταξης είχε συνεχή ενημέρωση από το επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής και τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαο Ρουμελιώτη για την εξέλιξη και την πορεία της πυρκαγιάς, ενώ βρέθηκε στο και πλευρό συμπολιτών που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, εκφράζοντας τη θερμή τους συμπαράσταση.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΕΑ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Όπως ανέφερε ο κ. Σκιαδαρεσης μετά τη μεγαλη καταστροφή που υπέστησαν δεκάδες χωριά και οικισμοί σε Αχαΐα και Ηλεία η περιφερειακή Αρχή πρέπει να ζητήσει άμεσα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών σε οικίες, αγροτικές εγκαταστάσεις, ζωικό κεφάλαιο και δίκτυα υποδομών, να καταβληθούν αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους και να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου