Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Καραϊβάζ: Πήραν εκατομμύρια για να τον σκοτώσου

 Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ξεκινάει αύριο Τετάρτη 26/6 η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ - Τι βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εκτελεστών.

Οι Αρχές ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους στοιχεία που φαίνεται πως οδηγούν στους τουλάχιστον δύο ανθρώπους που ζήτησαν να πέσει νεκρός ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η άρση του τραπεζικού απορρήτου των δύο αδελφών, ήδη προφυλακισμένων για συμμετοχή στην εκτέλεση του δημοσιογράφου, αποκαλύπτει υπέρογκες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους. Καταθέσεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν και χαρακτηρίζονται από υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ασφάλειας, ως η αμοιβή για την εκτέλεση του δημοσιογράφου, που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της 9ης Απριλίου 2021, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ως καταθέτης φαίνεται εταιρεία με έδρα χώρα της αλλοδαπής και ήδη έχει ζητηθεί η δικαστική συνδρομή, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από το έμβασμα με το εξαψήφιο νούμερο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωί της Τετάρτης.

Απειλητικά μηνύματα στον δικηγόρο

Ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, που εκπροσωπεί την οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» υπογράμμισε ότι «είναι ντροπή στη μνήμη του Γιώργου, να θεωρείται η δολοφονία του ως εργατικό ατύχημα».

«Αύριο ξεκινάει η δίκη των δυο φερόμενων ως φυσικών αυτουργών της δολοφονίας», είπε τονίζοντας ότι «το τμήμα ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, έκανε υποδειγματική δουλειά».

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν ένας αστυνομικός συντάκτης που έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Είχε πολλούς φίλους οι οποίοι μετά σιώπησαν γιατί φοβήθηκαν, αυτό άλλωστε ήθελαν οι εκτελεστές του», τόνισε ο κ. Ξυλουργίδης, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου