Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference σε billboard στην Times Square

 Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο Ολυμπιακός και η κατάκτηση του Conference League έπαιξαν σε έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου - Στην Times Square η κορυφαία ερυθρόλευκη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Conference League. Ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος που έχει πάρει ελληνική ομάδα, έχει χρώμα ερυθρόλευκο.

Μια τεράστια επιτυχία με τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει κι άλλο σκαλοπάτι στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η ιστορική στιγμή της κατάκτησης του Europa Conference League κάνει τον γύρο του κόσμου, με τους ερυθρόλευκους να «παίζουν» στην Times Square.

Εκεί όπου συγκεντρώνονται εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά, το Nasdaq billboard παίζει στις οθόνες του την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Με αυτό τον τρόπο το αμερικανικό χρηματιστήριο συγχαίρει τους ερυθρόλευκους για την μεγάλη επιτυχία τους, με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου κόντρα στη Φιορεντίνα πριν από περίπου ένα μήνα να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου