Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Ο Μανώλης Καραλής ακόμα ποιό ψηλά: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από τον «Μανώλο» με 5,93μ.

 Σάββατο,  29 Ιουνίου, 2024 

Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ, αφού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ξεπέρασε τα 5,93μ.

Ένα πανελλήνιο ρεκόρ (5,93 μ.), ένα ρεκόρ αγώνων και δύο προσπάθειες στα 6,00 μ. – για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα – ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός της παρουσίας του Εμμανουήλ Καραλή στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αθλητής συνέχισε το ξέφρενο σερί, το οποίο ξεκίνησε στην ουσία στη Ρώμη αποζημιώνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο έμπειρος αθλητής ξεπέρασε τα 5,93 μ. και βελτίωσε το δικό του 5,92 μ., που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας. Ο 25χρονος αθλητής στη συνέχεια δοκίμασε στα 6,00 μ.. για τρίτη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα. Μάλιστα το πρώτο από τα δύο άλματα που δοκίμασε ήταν αρκετά καλό, αφού ανέβηκε πάνω από τον πήχη.

Ο Καραλής είναι στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Καραλής βελτίωσε και το ρεκόρ διοργάνωσης, που ήταν 5,82 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου