Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Ο έλεγχος και το «άριστα» που δεν πήρε ποτέ στα χέρια της η 11χρονη Βασιλική από τη Μυρτιά Ηλείας

Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Το κορίτσι τελείωνε την Ε' δημοτικού - Ήταν άριστη μαθήτρια και την 28η Οκτωβρίου θα διεκδικούσε να κρατήσει ψηλά τη σημαία του σχολείου της ως τελειόφοιτη στο Δημοτικό

Πλώρη για μια καλύτερη ζωή είχε βάλει η 11χρονη Βασιλική, το κορίτσι από τη Μυρτιά Ηλείας που δολοφονήθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής από τον 37χρονο θείο της. Το κορίτσι αρνήθηκε να υποκύψει στις αρρωστημένες του ορέξεις, έτρεξε να φύγει μακριά του, λέγοντάς του ότι θα έλεγε τα πάντα στους γονείς του. Ο φονιάς δεν δέχθηκε την άρνηση, δεν δέχθηκε τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί στους συγγενείς του. Σκότωσε το παιδί και το πέταξε. Λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη και νωρίτερα σήμερα, κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Η Βασιλική ήταν ένα κορίτσι που διάβαζε. Επιμελής μαθήτρια, άριστη στις επιδόσεις της. Δολοφονήθηκε λίγες μέρες πριν πάρει στα χέρια της το απολυτήριό της από την πέμπτη για την έκτη δημοτικού. Μαζί και τον έλεγχό της, που δείχνει ότι οι επιδόσεις της στα μαθήματα βελτιωνόταν συνεχώς στη διάρκεια της χρονιάς. Η Βασολική θα μπορούσε να ήταν σημαιοφόρος σε λίγους μήνες. Θα κρατούσε περήφανη τη σημαία και οι γονείς της, πιθανότατα θα έκλαιγαν. Από χαρά και περηφάνια που το κορίτσι τους τα είχε πάει τόσο καλά, όπως αποτυπώνεται στον έλεγχό της:


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου