Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

O Μανώλης από τον Πύργο. Ασημένιος ο «Μανόλο» στο ευρωπαϊκό

Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά από μαγικό αγώνα ξεπέρασε τα 5,87μ., έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει ανοίξει τα φτερά του και πλέον κοιτάζει μόνο ψηλά. Ο «Μανόλο» επιβεβαίωσε ότι ανήκει ανάμεσα στους κορυφαίους επικοντιστές, ξεπέρασε τα 5,87μ., έκανε νέο ατομικό ρεκόρ και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στη Ρώμη.

Ο αθλητής του Χάρη Καραλή έκανε τον τέλειο αγώνα. Ξεπέρασε με την πρώτη το 5,50μ., 5,65μ. και 5,75μ. Στη συνέχεια πέρασε με τη δεύτερη τα 5,82μ., ενώ με την πρώτη ξεπέρασε τα 5,87μ. βελτιώνοντας το ατομικό του ρεκόρ και εξασφαλίζοντας το μετάλλιο.

Στη συνέχεια είχε μία άκυρη προσπάθεια στα 5,92μ. και έκανε ακόμα μία στα 5,97μ. Έπειτα έγινε ο πρώτος Έλληνας που δοκίμασε να ξεπεράσει τα 6μ. βάζοντας τον πήχη στα 6,02μ. χωρίς να τα καταφέρει.

Αυτό βέβαια είχε μικρή σημασία, αφού ο αγώνας του ήταν εξαιρετικός και το Πανελλήνιο ρεκόρ που κρατάει ο Κώστας Φιλιππίδης με 5,91μ. μπορεί να περιμένει. Είναι δεδομένο ότι σύντομα θα καταφέρει να το ξεπεράσει. Κάπως έτσι ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε τον τελικό με 5,87μ. και τη δεύτερη θέση.

Το χρυσό πήγε στον μοναδικό Αρμάν Ντουπλάντις με 6,10 μέτρα, ενώ στην τρίτη θέση είχαμε ισοβαθμία ανάμεσα στους Ερσού Σασμά (Τουρκία) και Όλεγκ Ζέρνικελ (Γερμανία). Αμφότεροι ξεπέρασαν τα 5.82μ. και είχαν ακριβώς τις ίδιες επιτυχημένες προσπάθειες και έτσι μοιράστηκαν το χάλκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου