Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Coldplay: Στο Ηρώδειο για γύρισμα video clip

Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2024

Το δημοφιλές συγκρότημα που γίμησε το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας το Σάββατο και την Κυριακή βρέθηκε στο Ηρώδειο μετά την άδεια που εξασφάλισε από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Μετά τις δύο μεγάλες συναυλίες που πραγματοποίησαν στη χώρα μας μαγεύοντας το ελληνικό κοινό, οι Coldplay ετοιμάζονται για γύρισμα στη χώρα μας.

Το δημοφιλές συγκρότημα ζήτησε και εξασφάλισε άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία για να χρησιμοποιήσει το Ηρώδειο. Συγκεκριμένα ζήτησαν την έγκριση για να γυρίσουν εκεί μουσικό βίντεο.

Να σημειώσουμε ότι στους θεατές της Κυριακής την παράσταση έκλεψε ο Έλληνας Zaf (Γιάννης Ζαφειρίου) από τη Θεσσαλονίκη.  

Μάλιστα, ζητούν από τους θαυμαστές τους να βρεθούν σε συγκεκριμένο σημείο. Το μήνυμα που είναι γραμμένο στα ελληνικά αναφέρει: «Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού βίντεο

Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Μιρτσιέφσκυ 29, Αθήνα 117 41 17:00 με 23:00.

Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος.

Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!».

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου