Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ενοχος για όλες τις κατηγορίες κρίθηκε ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Προέδρου των ΗΠΑ

 Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

ΓΟΥΙΛΜΙΝΓΚΤΟΝ. ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΡ.  Ο Χάντερ Μπάιντεν (Hunter Biden) καταδικάστηκε και για τις τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που σχετίζονται με την αγορά ενός περίστροφου το 2018, όταν, όπως υποστήριξαν οι εισαγγελείς, ο γιος του Προέδρου είπε ψέματα σε ένα υποχρεωτικό έντυπο αγοράς όπλων, ισχυριζόμενος ότι δεν έκανε παράνομη χρήση ή δεν ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

Οι ένορκοι έκριναν τον Χάντερ Μπάιντεν ένοχο για ψέματα σε ομοσπονδιακά αδειοδοτημένο έμπορο όπλων, για ψευδή ισχυρισμό στην αίτηση λέγοντας ότι δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών και για παράνομη κατοχή του όπλου επί 11 ημέρες.

Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 25 έτη όταν καταδικαστεί από τη δικαστή Μαριέλεν Νορέικα (Maryellen Noreika), αν και οι πρωτοεμφανιζόμενοι παραβάτες δεν τιμωρούνται ούτε κατά διάνοια με την ανώτατη ποινή και δεν είναι σαφές αν περάσει χρόνο πίσω από τα κάγκελα.

Πλέον, τόσο ο Χάντερ Μπάιντεν όσο και ο πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ, ο κύριος πολιτικός αντίπαλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, έχουν καταδικαστεί από τους Αμερικανούς ενόρκους σε μια προεκλογική χρονιά που παίχτηκε τόσο μέσα στις δικαστικές αίθουσες όσο και τις προεκλογικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Ο Τζο Μπάιντεν έχει κρατήσει απόσταση από την αίθουσα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου στο Ντέλαγουερ όπου δικάστηκε ο γιος του και έχει πει ελάχιστα για την υπόθεση, προσέχοντας να μην δημιουργήσει την εντύπωση ότι παρεμβαίνει σε μια ποινική υπόθεση που έχει αναλάβει το ίδιο του το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ομως οι σύμμαχοι του Δημοκρατικού ανησυχούν για το τίμημα που θα επιφέρει η δίκη -και τώρα η καταδίκη- στον 81χρονο, ο οποίος εδώ και καιρό ανησυχεί για την υγεία και τη διαρκή νηφαλιότητα του μοναδικού εν ζωή γιου του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν και ο Τραμπ έχουν υποστηρίξει και οι δύο ότι έπεσαν θύματα της πολιτικής συγκυρίας. Αλλά, ενώ ο Τραμπ συνέχισε να ισχυρίζεται ψευδώς ότι η ετυμηγορία ήταν «στημένη», ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι θα αποδεχθεί τα αποτελέσματα της ετυμηγορίας και δεν θα επιδιώξει να δώσει χάρη στον γιο του.

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου