Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ολυμπιακός: Ο Τζολάκης παραμένει στα ερυθρόλευκα

Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Κάτοικος Πειραιά θα παραμείνει ο Κωνσταντίνος Τζολάκης με τον 21χρονο πορτιέρε να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Ο κέρβερος του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έδωσε τα χέρια με τους ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολποστ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ολυμπιακό να κρατάει στο ρόστερ του τον 21χρονο τερματοφύλακα.

Ο Τζολάκης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, κρατώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 47 παιχνίδια και έχει κρατήσει 19 φορές το μηδέν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 100 συμμετοχές (Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Β’, Ολυμπιακό Κ19, Πλατανιά Κ19).
Η ανάρτηση του Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου