Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Κλακέτα, κάμερα, πάμε! – Ξανά κινηματογραφικός προορισμός η Σπιάντζα

Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η παραλία της Σπιάντζας θα μεταμορφωθεί σε... κινηματογραφικό «πλατό»!

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η παραλία της Σπιάντζας θα μεταμορφωθεί σε… κινηματογραφικό «πλατό», αφού μετά τα περσινά γυρίσματα της ταινίας «Οι πιο άγριες ημέρες μας», του Βασίλη Κεκάτου, μια ακόμη κινηματογραφική παραγωγή «ταξιδεύει» στην Ηλεία, αυτή τη φορά για τα γυρίσματα μιας ταινίας μικρού μήκους.

Πρόκειται για δουλειά της Marni Films, με την υποστήριξη του ΕΚΚ και της ΕΡΤ, που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή της κινηματογραφίστριας Γεύης Δημητρακοπούλου, και έχει τον τίτλο «ΜΙΤΣΗ».

Θέμα της ταινίας είναι οι καλοκαιρινές διακοπές στο χωριό και πρωταγωνίστριές της είναι δύο μικρά κορίτσια, η Μίτση και η Μαρία. Η Μίτση είναι μια μικρή ταραχοποιός, ζόρικη αλλά και στοργική, φοράει το καπέλο της ανάποδα, περπατάει ξυπόλυτη και δεν μασάει τα λόγια της, η Μαρία από την άλλη, είναι γλυκιά και ζυμαρένια σαν ζαχαρωτό, απολαμβάνει τις διακοπές της παίζοντας και τρώγοντας παγωτά. H Mίτση μετά από ένα παραδοσιακό χαστούκι που τρώει επειδή αδιαθέτησε για πρώτη φορά, αποκτά μαγικές ικανότητες και κάνει τη δράση του χαστουκιού προσωπική της αντίδραση.

Φωτ.: Unsplash

Η εταιρεία παραγωγής έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμαστικά και αναζητά ηθοποιούς και βοηθητικούς ηθοποιούς για την ταινία, έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους με φωτογραφίες, στο casting@marnifilms.gr.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Σπιάντζας, την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου