Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Σύμη: Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC Michael Mosley

 Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Σύμης, ο 67χρονος Michael Mosley βρέθηκε νεκρός σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας

Νεκρός βρέθηκε πριν από λίγο στη Σύμη ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, (Michael Mosley) που ήταν αγνοούμενος και αναζητούνταν  από την προηγούμενη Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Δήμο Σύμης, ο 67χρονος βρέθηκε σε φράχτη στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες δηλαδή.

Στο σημείο σπεύδουν οι Αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η σορός φαίνεται να ανήκει στον Μάικλ Μόσλεϊ, καθώς  η μπλούζα, το ρολόι και το χακί σακίδιο ταιριάζουν με αυτά που φορούσε ο παρουσιαστής την ημέρα που εξαφανίστηκε, δηλαδή την περασμένη Τετάρτη.

Σε συμπληρωματική κατάθεση που είχε δώσει στις Αρχές, η σύζυγος του παρουσιαστή Κλερ, ο παρουσιαστής όταν εξαφανίστηκε κρατούσε χακί σακίδιο, ένα νερό, το πορτοφόλι του και φορούσε ένα απλό ρολόι.

Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί σε στεριά και θάλασσα στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, καθώς από οπτικά ντοκουμέντα που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, φαινόταν ο Μάικλ Μόσλεϊ να έχει περάσει το στενό μονοπάτι που οδηγεί στην παραλία του Αγίου Νικολάου, περίπου 30 λεπτά αφότου έφυγε μόνος του από την παραλία που είχε επισκεφθεί με τη σύζυγό του.

Τα νέα βίντεο κατέγραφαν τον παρουσιαστή αφού πέρασε από το Πέδι να έχει κατεύθυνση προς την Αγία Μαρίνα και όχι προς τον Γιαλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου