Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Joe Biden. Η οικογένειά του τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία. Άραγε ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους ή τις USA?

Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Πιστεύουν πως είναι ικανός να κάνει σωστά τη δουλειά για άλλα τέσσερα χρόνια, γράφει το Associated Press - Κατηγορούν τα μέλη του επιτελείου του πως δεν τον προετοίμασαν σωστά για το ντιμπέιτ, αναφέρουν οι New York Times

Να παραμείνει στην κούρσα για μια δεύτερη θητεία στο αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ, ζήτησε από τον Τζο Μπάιντεν η οικογένειά του, παρά την προβληματική του εμφάνιση στο ντιμπέιτ του CNN, ασκώντας κριτική στον τρόπο με τον οποίο το επιτελείο του τον προετοίμασε για την τηλε-αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν πέρασε την Κυριακή στο Καμπ Ντέιβιντ, το προεδρικό καταφύγιο στο Μέριλαντ, μαζί με την
 Τζιλ Μπάιντεν, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Η οικογένεια του Αμερικανού προέδρου αναγνώρισε πόσο άσχημα τα πήγε ο 81χρονος απέναντι στον Τραμπ, ωστόσο τα μέλη της εξακολουθούν να πιστεύουν ότι παραμένει το καλύτερο πρόσωπο για να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο και ότι είναι ικανός να κάνει σωστά τη δουλεια για άλλα τέσσερα χρόνια, ανέφερε το Associated Press, επικαλούμενο ανθρώπους που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η
 Τζιλ Μπάιντεν και ο γιος του, Χάντερ, οι άνθρωποι που ακούει περισσότερο, ήταν μεταξύ των πιο ένθερμων υποστηρικτών του, πρόσθεσε το AP.

Οι New York Times, επικαλούμενοι άτομα που βρίσκονται κοντά στην κατάσταση, ανέφεραν επίσης ότι η οικογένεια του Μπάιντεν τον παρότρυνε να παραμείνει στην κούρσα και να συνεχίσει να αγωνίζεται. Η εφημερίδα ανέφερε ότι κάποιοι από την οικογένεια εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό του τον είχε προετοιμάσει για το ντιμπέιτ της Πέμπτης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσκόπηση του
 CBS News που διεξήχθη τις δύο ημέρες μετά το ντιμπέιτ, σχεδόν τα τρία τέταρτα των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στις ΗΠΑ πιστεύουν πλέον ότι ο Μπάιντεν δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος για την προεδρία, συμπεριλαμβανομένου του 46% των Δημοκρατικών.

«Η δυσάρεστη αλήθεια είναι ότι ο Μπάιντεν πρέπει να αποσυρθεί από την κούρσα, για το καλό του έθνους, το οποίο έχει υπηρετήσει θαυμάσια για μισό αιώνα», ανέφερε σε κύριο άρθρο της την Κυριακή η εφημερίδα
 Atlanta Journal-Constitution. «Η συνταξιοδότηση είναι πλέον απαραίτητη για τον πρόεδρο Μπάιντεν». Την επομένη του ντιμπέιτ, η συντακτική επιτροπή των New York Times κάλεσε επίσης τον Μπάιντεν να αποχωρήσει
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου