Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Euro 2024: Βαριά καμπάνα στον Ντεμιράλ για το σήμα των «Γκρίζων Λύκων»

Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ακριβά θα πληρώσει ο Μερίχ Ντεμιράλ τον πανηγυρισμό του με τον σύμβολο των «Γκρίζων Λύκων» αφού η αρμόδια επιτροπή της UEFA τον τιμώρησε με δύο αγωνιστικές.

«Βαρύς» έπεσε ο… πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA προς τον κεντρικό αμυντικό της Τουρκίας, Μερίχ Ντεμιράλ για τη χειρονομία που έκανε δείχνοντας με τα χέρια του το σήμα των «Γκρίζων Λύκων» μετά τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αυστρία.

Το πειθαρχικό όργανο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας επέβαλλε ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών στον Τούρκο στόπερ, ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος στον σαββατιάτικο (6/7) προημιτελικό της ομάδας του Βιτσέντσο Μοντέλα με την Ολλανδία, ενώ εάν η Τουρκία προκριθεί δεν θα αγωνιστεί ούτε στον ημιτελικό.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA έκρινε ότι η πράξη αυτή εμπεριέχει «…πολιτικό χαρακτήρα και παραπέμπει σε ακραίες συμπεριφορές» με τη γερμανική Bild να αποκαλύπτει πως η ποινή που δέχθηκε ο Ντεμιράλ (και για την οποία είναι ήδη ενήμερη η τουρκική ομοσπονδία) ήταν δύο αγωνιστικές αποκλεισμού.

Στον αντίποδα η Πειθαρχική επέβαλλε μόνο χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Τζουντ Μπέλινγχαμ για τη χειρονομία του αμέσως μετά το γκολ της ισοφάρισης της Αγγλίας στο ματς με τη Σλοβακία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου